ZARILLO OTAVALANKATU

Tampereen ensimmäinen Zarillo avasi ovensa huikeat 20-vuotta sitten osoitteeseen Otavalankatu 9. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004 uuden omistajan myötä, alkuperäiseen tex mex -tunnelmaan koskematta. Otavalankadun Zarillossa on 51 asiakaspaikkaa. Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja à la carte -listalta. Meiltä myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta tai Foodoran kautta. 

KOTIINKULJETUS

Zarillo nyt Pizza-Onlinessa!


Zarillon ruoat myös kotiin kuljetettuna! Tilaa ruoat koti-ovelle Foodoran tai nyt myös Pizza-Onlinen kautta! Saat Zarillon herkut kotiinkuljetettuna kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla. Voit tilaa ruoat myös soittamalla ja noutamalla suoraan ravintolalta. Mukaan ruokaa saat kaikista Zarilloista.


TILAA KOTIIN

YHTEYSTIEDOT

Ravintola Zarillo, Otavalankatu, 933100 Tampere
posti@zarillo.fi


AUKIOLOAJAT JA PÖYTÄVARAUS »

Otavalankatu 9

Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004, alkuperäiseen tex mex -tunnelmaan koskematta. Ravintola sijaitsee lähellä Tampereen rautatieasemaa.

OTAVALANKATU

Puutarhakatu 8

200 metriä Tampereen keskustorilta sijaitsee uusin Zarillo. Uudessa Kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila  20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc.

Hervanta

Kauppakeskus DUOssa sijaitsevassa hervannan Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen  illanvieton. Hervannan Zarillossa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka.

ZARILLO-RAVINTOLAT

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella valmistaa maittavia ja tuhteja burgerannoksia ja meheviä pihvejä aitoon westerntyyliin huokein
hinnoin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä hervannassa kauppakeskus Duossa. Tutustu lisää!

RAVINTOLAT