Vegaaniset annokset

Ravintolat Tampere

Zarillo-ravintoloiden menulta löytyy useita maukkaita vegaanisia annoksia. Vegaanisena löydät suoraan menultamme mm. alkupaloja, burgereita ja jälkiruokia. Useat annokset saa myös pyydettäessä vegaanisena, esimerkiksi dipin tai kastikkeen vaihdolla. Vegaaniset annokset on merkitty menussa tunnuksella VE.

MENU

VEGAANISET ANNOKSET

 • VEGAN CHEESE BURGER (VE)

  12,50 €

  Ole ́s Tasty 120g vegaaninen hampurilaispihvi, jäävuorisalaattia, vegaanista cheddarjuustoa, maustekurkkua, marinoitua punasipulia ja vegaanista majoneesia. Lisäksi ranskalaiset sekä pikkelöityjä kasviksia.

 • SORBETTIA (VE, G)

  6,40 €

  pallo kauden raikasta sorbettia vadelma- tai lakritsikastikkeella.

VEGAANISET DIPIT

Salsa, guacamole, vegaaninen majoneesi, jalapenohillo,
limekastike ja buffalokastike ovat vegaanisia

 

 • 1 kpl

  1,50 €

 • 3 kpl

  3,60 €

ZARILLON KASVISPIHVIT

Ole´s Tasty 120g vegaaninen hampurilaispihvi

 

Zarillon käyttämät täysin kasvipohjaiset hampurilaispihvit valmistetaan Suomessa. Ole´s Tasty 120g vegaaninen hampurilaispihvi on proteiinipitoinen, täysin kasvipohjainen hampurilaispihvi Pietarsaaresta. Herneproteiinista ja härkäpavusta valmistettu Tasty sisältää kokonaiset 14 g proteiinia per pihvi. Tasty on luontaisesti gluteeniton, maidoton ja soijaton hampurilaispihvi.

MENU

RAVINTOLAT  TAMPEREELLA

 

Ravintola Tampere Hervanta | Ravintola Tampere Keskusta | Vegaaninen 

 

Parhaat ravintolat Tampereella – Zarillo Western & Tex Mex palvelee ruokailijoita Tampereella aitoon villin lännen tyyliin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa.  Zarillo Western & Tex Mex Ravintolat Tampereella valmistaa maittavia ja tuhteja vegaanisia burgerannoksia ja vegaanisia ruoka-annoksia aitoon westerntyyliin huokein
hinnoin. Tutustu menuun!

 

ZARILLO OTAVALANKATU 9
Otavalankadun Zarillon löydät Tampereen rautatieaseman läheltä. Ravintolassa on tarjolla vegaaneille lounaalla arkisin burgereita sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa. Joten jos etsit ravintolaa Tampereen Rautatieaseman läheltä, suuntaa Otavalankadun Zarilloon.
Lue lisää.

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Jos etsit ravintolaa jossa on vegaanisia vaihtoehtoja Hervannan keskustassa, suuntaa Hervannan Zarilloon! Ravintolassa on tarjolla lounasta arkisin sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Hervannan Zarillossa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU 8
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle keskustoria ja Hämeenkatua. Jos etsit vegaanista ruokaa tarjoavaa ravintolaa läheltä Tampereen keskustaa, niin suuntaa Puutarhakadun Zarilloon! Ravintolassa on tarjolla lounasta arkisin sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi. Lue lisää.

TEE PÖYTÄVARAUS