Vegaaniset annokset

Ravintolat Tampere

Zarillo-ravintoloiden menulta löytyy useita maukkaita vegaanisia annoksia. Vegaanisena löydät suoraan menultamme mm. alkupaloja, burgereita ja jälkiruokia. Useat annokset saa myös pyydettäessä vegaanisena, esimerkiksi dipin tai kastikkeen vaihdolla. Vegaaniset annokset on merkitty menussa tunnuksella VE.

MENU

KASVISRUOAT JA VEGAANISET ANNOKSET

 

Kasvisruoat

Kaikissa menun kategorioissa saatavilla lukuisia kasvisannoksia sekä pääruoista että alkupaloista.

 

Vegaaniset annokset

Listalla suoraan monia täysin vegaanisia annoksia.

 

VEGAANISET ALKURUOAT

Alkupaloista vegaaniseksi saa esimerkiksi nachot jättämällä cheddarjuustodipin pois tai vaihtamalla sen esimerkiksi toiseen vegaaniseen dippiin. Voit tilata myös tuoresalaatin alkupalaksi. Myös kaikki lisukkeet ovat vegaanisia. 

 

VEGAANISET LISUKKEET: ranskalaiset, salaatti, bataattiranskalaiset, valkosipuliranskalaiset, cajunlohkoperunat, uuniperuna, lämpimät kasvikset  (lisukkeet L,G)

 

VEGAANISET DIPIT: Salsa,  guacamole ja vegemajoneesi ovat vegaanisia.

 

VEGAANINEN PÄÄRUOKA:

Vegan Cheese Burger: Ole´s Tasty 120g vegaaninen hampurilaispihvi, vegaanista cheddarjuustoa, maustekurkkua, marinoitua punasipulia ja vegemajoneesia ja tuoresalaattia. Lisäksi ranskalaiset.

 

VEGAANINEN JÄLKIRUOKA:

Sorbettia (VE, G) Vegaanista sorbettia sekä kastiketta.

ZARILLON KASVISPIHVIT

Ole´s Tasty 120g vegaaninen hampurilaispihvi

 

Zarillon käyttämät täysin kasvipohjaiset hampurilaispihvit valmistetaan Suomessa. Ole´s Tasty 120g vegaaninen hampurilaispihvi on proteiinipitoinen, täysin kasvipohjainen hampurilaispihvi Pietarsaaresta. Herneproteiinista ja härkäpavusta valmistettu Tasty sisältää kokonaiset 14 g proteiinia per pihvi. Tasty on luontaisesti gluteeniton, maidoton ja soijaton hampurilaispihvi.

MENU

RAVINTOLAT  TAMPEREELLA

 

Ravintola Tampere Hervanta | Ravintola Tampere Keskusta | Vegaaninen 

 

Parhaat ravintolat Tampereella – Zarillo Western & Tex Mex palvelee ruokailijoita Tampereella aitoon villin lännen tyyliin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa.  Zarillo Western & Tex Mex Ravintolat Tampereella valmistaa maittavia ja tuhteja vegaanisia burgerannoksia ja vegaanisia ruoka-annoksia aitoon westerntyyliin huokein
hinnoin. Tutustu menuun!

 

ZARILLO OTAVALANKATU 9
Otavalankadun Zarillon löydät Tampereen rautatieaseman läheltä. Ravintolassa on tarjolla vegaaneille lounaalla arkisin burgereita sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa. Joten jos etsit ravintolaa Tampereen Rautatieaseman läheltä, suuntaa Otavalankadun Zarilloon.
Lue lisää.

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Jos etsit ravintolaa jossa on vegaanisia vaihtoehtoja Hervannan keskustassa, suuntaa Hervannan Zarilloon! Ravintolassa on tarjolla lounasta arkisin sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Hervannan Zarillossa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU 8
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle keskustoria ja Hämeenkatua. Jos etsit vegaanista ruokaa tarjoavaa ravintolaa läheltä Tampereen keskustaa, niin suuntaa Puutarhakadun Zarilloon! Ravintolassa on tarjolla lounasta arkisin sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi. Lue lisää.

TEE PÖYTÄVARAUS