Esteettömät ravintolat

Zarillo Western & Tex Mex Tampere ja Sastamala

Zarillo Western & Tex Mex palvelee ruokailijoita Tampereella ja Sastamalassa myös esteettömästi. Esteettömät ravintolamme sijaitsevat mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa kauppakeskus Duossa. Uusi Zarillo on avannut ovensa Sastamalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Puutarhakadun ravintola löytyy läheltä Hämeenkatua ja Tampereen keskustoria. Tampereen Hervannan ravintola löytyy Hervannan keskustasta. Tampereella Puutarhakadulle sekä Hervantaan pääsee pyörätuolilla esteettömästi. Huom. Puutarhakadun ravintolaan pääsee esteettömästi vain keskikerrokseen. Myös inva-wc:t löytyvät näistä ravintoloista tai niiden läheisyydestä. Lue lisää tältä sivulta. Otavalankadun ravintolamme ei ole esteetön ravintola.

ESTEETTÖMÄT RAVINTOLAT

Esteettömät ravintolamme Tampereella ja Sastamalassa:

Zarillo Puutarhakatu (vain keskikerros), Zarillo Hervanta ja Zarillo Sastamala ovat esteettömiä ravintoloita.

 • Esteetön sisäänkäynti
 • Ravintolassa tilaa pyörätuolille tai apuvälineille
 • Inva-WC eli esteetön WC ravintolassa tai sen vieressä

Zarillo Western & Tex Mex palvelee ruokailijoita Tampereella ja Sastamalassa myös esteettömästi. Esteettömät ravintolamme sijaitsevat mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa kauppakeskus Duossa ja uusin ravintolammme Sastamalassa. Myös inva-wc:t löytyvät näistä ravintoloista tai niiden läheisyydestä. Huom. Puutarhakadun ravintolaan pääsee esteettömästi vain keskikerrokseen, kabinetti ja yläkerros (jossa lasten leikkinurkkaus) ei ole esteettömiä.

ZARILLO SASTAMALA

Esteetön ravintola Sastamalassa. Zarillo Ravintola Sastamala Vammalan keskustassa, Torikeskuksessa

 • Esteetön sisäänkäynti
 • Ravintolassa tilaa pyörätuolille tai apuvälineille
 • Inva-WC eli esteetön WC

Uusi Zarillo on avannut ovensa Sastamalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Vammalan keskustassa torin yhteydessä. Ravintolaan on esteetön sisäänpääsy ja ravintolassa on inva-WC eli esteetön wc. Ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa sekä lasten leikkipaikka. Ravintola sijaitsee katutasossa ja myös käynti kauppakeskukseen on esteetön. Ravintolassa on pöytiä joissa tuoleja siirtämällä saa pyörätuolille tilaa.

LUE LISÄÄ

ZARILLO PUUTARHAKATU 8

Esteetön ravintola Tampereen keskustassa. Zarillo Ravintola Tampereella, lähellä Tampereen keskustoria.

 • Esteetön sisäänkäynti
 • Ravintolassa tilaa pyörätuolille tai apuvälineille
 • Inva-WC eli esteetön WC

Tampereen keskustaan, lähelle Hämeenkatua ja Tampereen keskustoria avattiin vuonna 2019 kolmas Zarillo-ravintola. Ravintolaan on esteetön sisäänpääsy ja ravintolassa on inva-WC eli esteetön wc. Ravintolassa on 70 asiakaspaikkaa sekä lasten leikkipaikka (kulku leikkipaikkaan ei ole esteetön). Ravintolassa on pöytiä joissa tuoleja siirtämällä saa pyörätuolille tilaa. Huom. Ravintola sijaitsee kolmessa tasossa: pääsisäänkäynti keskikerroksessa, alakerrassa kabinetti ja yläkerrassa loosseja sekä lasten leikkipaikka. Huom. Puutarhakadun ravintolaan pääsee esteettömästi vain keskikerrokseen, kabinetti ja yläkerros (jossa lasten leikkinurkkaus) ei ole esteettömiä.

Lue lisää

ZARILLO HERVANTA

Esteetön ravintola Tampereen keskustassa. Zarillo Ravintola Tampereella, lähellä Tampereen keskustoria.

 • Esteetön sisäänkäynti
 • Ravintolassa tilaa pyörätuolille tai apuvälineille
 • Inva-WC eli esteetön WC (sijaitsee aivan ravintolan vieressä, kauppakeskus Duon asiakas-WC, joka on maksuton)

Hervannan Zarillo-ravintola avasi ovensa vuonna 2017 Tampereella Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Ravintolaan on esteetön sisäänpääsy ja ravintolan vieressä on kauppakeskus Duon maksuton inva-WC eli esteetön wc.  Hervannan Zarillossa lasten leikkipaikka. Ravintolassa on pöytiä joissa tuoleja siirtämällä saa pyörätuolille tilaa.  Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen ja käynti kauppakeskukseen käy esteettömästi.

Lue lisää

ESTEETTÖMÄT RAVINTOLAT

 

Zarillo Hervanta
Kauppakeskus Duo, Pietilänkatu 2 33720 Tampere

hervanta@zarillo.fi

050 570 0241

 

Zarillo
Puutarhakatu 8

33210 Tampere

puutarhakatu@zarillo.fi

050 570 1851

 

 

Zarillo Sastamala

Torikatu 1
38200 Sastamala

sastamala@zarillo.fi

050 306 7846

 

ZARILLO WESTERN & TEX MEX

 

 

Esteettömät Ravintolat Tampereella | Esteettömät ravintolat Sastamalassa, Vammalassa | Ruokaravintolat | Lounasravintolat | Burgerravintolat | Esteettömyys | Esteetön sisäänkäynti

 

Zarillo Western & Tex Mex -Ravintolat palvelee ruokailijoita Tampereella ja Sastamalassa aitoon villin lännen tyyliin. Zarillo Western & Tex mex valmistaa maittavat ja tuhdit burgerit ja pihvit huokeaan hintaan. Ravintolat sijaitsee mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa. Meillä on runsas valikoima alku- ja jälkiruokia, mikäli haluat herkutella pitkän kaavan mukaan maukkaan ruuan parissa. Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua, ravintolassamme saat täydentää ruokiasi Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Lapset saavat oman lasten menun väritystehtävineen, josta jokainen pieni lännen sankari löytää oman suosikkinsa. Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja à la carte -listalta. Ravintolat tarjoaa Tampereella ja Sastamalassa myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta, verkkokaupasta tai Foodoran kautta. Löydät ravintoloidemme Oiva-raportit täältä. Lue lisää allergiatiedoista. Lue käyttämämme lihan alkuperästä täältä. Tee pöytävaraus haluamaasi ravintolaan tai jätä palautetta.

 

ESTEETTÖMÄT RAVINTOLAT ESITTÄYTYVÄT

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo-ravintola avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Tampereen Hervannan ravintolassa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Ravintolan vieressä sijaitsee inva-WC. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU
Tampereen keskustaan avattiin vuonna 2019 kolmas Zarillo-ravintola lähelle Keskustoria ja Hämeenkatua. Uudessa kivijalkaravintolassa Tampereen keskustassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Huom. Puutarhakadun ravintolaan pääsee esteettömästi vain keskikerrokseen, kabinetti ja yläkerros (jossa lasten leikkinurkkaus) ei ole esteettömiä. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi aivan Tampereen keskustan hulinassa. Lue lisää.

 

ZARILLO SASTAMALA
Uusi Zarillo on avannut ovensa maaliskuussa 2022 Vammalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Sastamalan keskustassa torin yhteydessä. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo 11-14 sekä tietenkin tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Opiskelijoille Zarillon opiskelijatarjous! Uudessa Sastamalan ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa, esteetön sisäänkäynti, inva-wc sekä lasten leikkipaikka. Lue lisää.

RAVINTOLAT