TARJOUKSET JA EDUT TAMPERE JA SASTAMALA

Ravintolat Tampere ja Sastamala


Zarillo Western & Tex Mex Tampereella ja Sastamalassa on lukuisia edullisia ja maittavia ruokatarjouksia Burgertiistain tarjouksista opiskelijatarjouksiin. Katso täältä kaikki huokeat ja tuhdit tarjoukset ja edut ravintoloihin!

LÄTKÄBURGER

Myynnissä MM-kisojen ajan Lätkäburger! Tervetuloa maistamaan Lätkäburgeria! Myynnissä 10.5.-26.5.2024 kaikissa Zarilloissa.

  • LÄTKÄ BURGER (L) 17,50 €
    Naudan täyslihapihvi 220g, tuplasti savujuustoa, rapeaa pekonia, tomaattia, Talon BBQ-kastiketta, Zarillon burgermajoneesia ja jäävuorisalaattia. Burgeri tarjoillaan Coleslaw-salaatin ja ranskalaisten kera.
LUE LISÄÄ

ZARILLON KANTA-ASIAKAS APPI CLUBY

Liity Zarillon kanta-asiakkaaksi Clubyssa ja hyödynnä vaihtuvat edut

Zarillon kanta-asiakasohjelma löytyy nyt Clubysta. Hyödynnä päivittäin, viikoittain ja kuukausittain uusiutuvia etuja. Nappaa tarjoukset Cluby-sovelluksen kautta. Löydät Clubyn sovelluksen App Storesta tai Google Playn sovelluskaupasta. Liity Clubyssa Zarillon jäseneksi ja hyödynnä etuja.

ZARILLO TAMPERE ZARILLO SASTAMALA

TARJOUS! JÄÄTELÖ VELOITUKSETTA

Herra Hakkaraisen talon rannekkeella alle 12-v lapselle jäätelö kaupan päälle ruokailun yhteydessä Sastamalan Zarillossa.

 

Herra Hakkaraisen talossa Kunnaksen kirjoista tutut Herra Hakkarainen, Koiramäen hahmot ja jopa Heikki Hämähäkki löytyvät osaksi mielikuvituksekkaita leikkejä. Ravintola Zarillo sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, noin reilun 350 metrin päässä Herra Hakkaraisen talosta. Tervetuloa Sastamalan Zarilloon!

LUE LISÄÄ

WOLT ALOITTI SASTAMALASSA

Hyviä uutisia! Zarillo Sastamalan herkulliset burgerit, salaatit ja pihvit saa nyt myös kotiinkuljetuksella Sastamalassa. Myös lounas-annokset löytyvät Foodorasta. Olemme juuri avanneet Woltissa, kun palvelu aloitti Sastamalan alueella. Voit tilata kätevästi kotiin ja mukaan - joko Woltin sovelluksella tai selaimella suoraan oheisesta linkistä.

LATAA APPI TILAA SELAIMESSA ZARILLO SASTAMALA

UUTUUS!

Poppamiehen tuliset kastikkeet valittavina Hot Wingseille


Nyt Zarillossa siipien kastikevaihtoehtona Poppamiehen siipikastikkeet! Poppamiehen uutuuskastikkeet ovat mahtavan makuisia kastikkeita uudella, mullistavan paksulla koostumuksella. Kastike tarttuu todella hyvin siipiin, ja pysyy kiinni pinnassa pitkään.

 

Poppamiehen siipikastikeita on kolme herkullista makua – MEDIUM / HOT / CHIPOTLE HOT

TUTUSTU UUTEEN MENUUN

VERKKOKAUPPA

Zarillo-ravintolat verkkokauppa NYT MYÖS SASTAMALASSA!

 

Jos et pääse paikan päälle nauttimaan Zarillon herkuista, niin voit tehdä noutotilauksen suoraan verkkokaupasta. Tee noutotilaus haluamaasi Tampereen tai Sastamalan ravintolaan verkkokaupassa. Tee kätevästi tilaus verkkokaupassa, maksa ja nouda! Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun ravintola ottaa tilauksen työn alle ja kun tilaus on valmis noudettavaksi. Voit myös laittaa tilatessasi viestikenttään mahdollisen noutoajan tai muita lisätietoja.

 

UUTTA! Nyt verkkokauppa toimii myös Zarillo Sastamalassa.

 

RAVINTOLAT VERKKOKAUPPA

LAHJAKORTTI

Maukas lahjavinkki

 

Zarillon lahjakortti lahjaksi! Lahjakortit haluamallesi summalle myytävänä kaikista Zarilloista. Lahjakortit käy maksuvälineenä kaikissa Zarilloissa.

AUKIOLOAJAT

OPISKELIJATARJOUS

Opiskelijakortilla Klassikkoburgerateria 8,00 €

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella tarjoaa ehkäpä  Tampereen ja Sastamalan kuumimman opiskelijatarjouksen! Opiskelijakorttia näyttämällä saat klassikkoburgeraterian hintaan 8,00 €. Huom. opiskelijatarjous ei ole voimassa lauantaisin Otavalankadun ja Puutarhakadun ravintoloissa.

 

OPISKELIJATARJOUS

KOTIINKULJETUS TAMPERE

Kotiinkuljetus Foodoran kautta Tampereella

 

Tilaa ruoat kotiin Foodoran kautta Tampereella! Saat Zarillon herkut kotiinkuljetettuna kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla. Nyt myös lounasta saatavilla Foodoran kautta.

TILAA KOTIIN

BURGERTIISTAI

Tiistaisin Klassikkoburgerateriat 7,90 €

 

Joka tiistai Zarillossa Tampereella klassikoksi muodostunut Burgertiistai ja Burgertiistain tarjoukset. Tiistaisin saat siis herkulliset ja maittavat burgerit ja edulliset alkupala- ja juomatarjoukset. Tarjoukset voimassa ravintolassa sekä takeawayna noudettuna.

 

BURGERTIISTAI

LOUNASTARJOUKSET

Zarillossa Tampereella ja Sastamalassa tarjolla lounaalla burgereita, pihvejä, salaatteja ja lisäksi päivän lounas. Kaikkiin lounasannoksiin kuuluu kattava salaattipöytä sekä kahvi tai tee. Lounaspassilla joka 11. lounas on ilmainen. Myös lounas-aikaan edulliset juomatarjoukset.

 

LOUNAS TAMPERE

POPPAMIEHEN KASTIKKEET

Poppamiehen tuliset kastikkeet

Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua Tampereen ja Sastamalan ravintoloissa, Zarillossa chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Joka Zarillosta löytyy vaihtuva valikoima erilaisia kastikkeita. Chilikastikeet löytyvät ravintolasta Otavalankadun ja Puutarhakadun Zarillosta tiskiltä ja Hervannan Zarillosta käytävältä.

POPPAMIES

CITYSHOPPARI

Cityshoppariedut Tampere

Katso tarkemmat ohjeet Cityshopparin käyttöön täältä


Kertaetu

Kaikki normaalihintaiset burgerit -20 %. Ei voimassa tiistaisin eikä kotiinkuljetuksissa.


Kertaetu
Hanaolut 3€ (0,4) su-to pääruuan yhteydessä.


Kertaetu
Kaikki pääruuat -20 % myös takeaway. Ei voimassa tiistaisin eikä kotiinkuljetuksissa.

CITYSHOPPARI

PÖYTÄVARAUS

Zarillo-ravintolat pöytävaraus

 

Voit tehdä pöytävarauksen haluamaasi Tampereen tai Sastamalan ravintolaan lomakkeella. Emme voi ottaa pöytävarauksia tiistaille emmekä samalle päivälle. Vahvistamme pöytävarauksen sähköpostitse.

RAVINTOLAT PÖYTÄVARAUS

ESTEETTÖMÄT RAVINTOLAT

Esteettömät ravintolamme Tampereella ja Sastamalassa:

Zarillo Puutarhakatu, Zarillo Hervanta ja Zarillo Sastamala ovat esteettömiä ravintoloita.

  • Esteetön sisäänkäynti
  • Ravintolassa tilaa pyörätuolille tai apuvälineille
  • Inva-WC eli esteetön WC ravintolassa tai sen vieressä

Zarillo Western & Tex Mex palvelee ruokailijoita Tampereella ja Sastamalassa myös esteettömästi. Esteettömät ravintolamme sijaitsevat mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa kauppakeskus Duossa. Uusi Zarillo on avannut ovensa Sastamalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Puutarhakadun ravintola löytyy läheltä Hämeenkatua ja Tampereen keskustoria. Tampereen Hervannan ravintola löytyy Hervannan keskustasta. Tampereella Puutarahakadulle sekä Hervantaan pääsee pyörätuolilla esteettömästi. Myös inva-wc:t löytyvät näistä ravintoloista tai niiden läheisyydestä. Lue lisää!

LUE LISÄÄ

TAKE AWAY 

tilaa take away -ateriasi paikan päältä tai soita tilauksesi

03 212 6621 (Otavalankatu)
050 570 0241 (Hervanta)
050 570 1851 (Puutarhakatu)
050 306 7846 (Sastamala)

VERKKOKAUPPA

Zarillon verkkokauppa on avattu! Tee kätevästi tilaus verkkokaupassa, maksa ja nouda! Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun tilaus on otettu  työn alle ja tilaus on valmis.  

VERKKOKAUPPA

ZARILLO WESTERN & TEX MEX

 

Ravintolat Tampereella | Sastamala | Ruokaravintolat | Lounasravintolat

 

Zarillo Western & Tex Mex -Ravintolat palvelee ruokailijoita Tampereella ja Sastamalassa aitoon villin lännen tyyliin. Zarillo Western & Tex mex valmistaa maittavat ja tuhdit burgerit ja pihvit huokeaan hintaan. Ravintolat sijaitsee mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa. 2022 maaliskuussa avautui uusi ravintola Sastamalaan, Vammalan keskustaan. Löydät meiltä myös erikoisruokavalioon sopivat vaihtoehdot. Meillä on runsas valikoima alku- ja jälkiruokia, mikäli haluat herkutella pitkän kaavan mukaan maukkaan ruuan parissa. Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua, ravintolassamme saat täydentää ruokiasi Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Lapset saavat oman lasten menun väritystehtävineen, josta jokainen pieni lännen sankari löytää oman suosikkinsa. Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja à la carte -listalta. Ravintolat tarjoaa Tampereella ja Sastamalassa myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta, verkkokaupasta tai Foodoran kautta. Löydät ravintoloidemme Oiva-raportit täältä. Lue käyttämämme lihan alkuperästä täältä. Tee pöytävaraus haluamaasi ravintolaan tai jätä palautetta.

 

RAVINTOLAT ESITTÄYTYVÄT

 

ZARILLO OTAVALANKATU
Tampereen ensimmäinen Zarillo-ravintola avasi ovensa huikeat 25-vuotta sitten. Ravintola sijaitsee legendaarisessa Tampereen Kyttälän ravintolakaupunginosassa. Otavalankadun ravintolan tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004 uuden omistajan myötä, alkuperäiseen texmex -tunnelmaan koskematta. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa. Lue lisää.

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo-ravintola avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Tampereen Hervannan ravintolassa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle Keskustoria ja Hämeenkatua. Uudessa kivijalkaravintolassa Tampereen keskustassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi aivan Tampereen keskustan hulinassa. Lue lisää.

 

ZARILLO SASTAMALA
Uusi Zarillo on avannut ovensa maaliskuussa 2022 Vammalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Sastamalan (Vammalan) keskustassa torin yhteydessä. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo 11-14 sekä tietenkin tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Opiskelijoille Zarillon opiskelijatarjous! Uudessa Sastamalan ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa sekä lasten leikkipaikka. Lue lisää.

RAVINTOLAT