TARJOUKSET JA EDUT TAMPERE

Ravintolat Tampere

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella on lukuisia edullisia ja maittavia ruokatarjouksia Burgertiistain tarjouksista opiskelijatarjouksiin. Katso täältä kaikki huokeat ja tuhdit tarjoukset ja edut Tampereen ravintoloihin!

CASTELLO® BURGERIT

Kampanja voimassa 7.1.2021–28.2.2021


Zarillon Castello® Burgerit vievät kielen mennessään! Jos olet laadukkaiden juustojen ja burgerien ystävä, suuntaa Zarilloon! Rajoitetun ajan Zarillossa on myynnissä viisi erikoisburgeria. Burgerit sisältää Castello® burgerjuustoja ja korkealuokkaisia erikoisjuustoja. Yhteistyössä Castello® ja Zarillo -ravintolat Tampereella.

CASTELLO BURGERS

BURGERTIISTAI

Tiistaisin Klassikkoburgerateriat 6,50 €


Joka tiistai Zarillossa Tampereella klassikoksi muodostunut Burgertiistai ja Burgertiistain tarjoukset. Tiistaisin saat siis herkulliset ja maittavat burgerit ja edulliset alkupala- ja juomatarjoukset. Tarjoukset voimassa ravintolassa sekä takeawayna noudettuna.

BURGERTIISTAI

LOUNASTARJOUKSET

Zarillossa Tampereella tarjolla lounaalla burgereita, pihvejä, salaatteja ja lisäksi päivän lounas. Kaikkiin lounasannoksiin kuuluu kattava salaattipöytä sekä kahvi tai tee. Lounaspassilla joka 11. lounas on ilmainen. Myös lounas-aikaan edulliset juomatarjoukset.

LOUNAS TAMPERE

OPISKELIJATARJOUS

Opiskelijakortilla Klassikkoburgerateria 6,50 €

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella tarjoaa Tampereen kuumimman opiskelijatarjouksen! Opiskelijakorttia näyttämällä saat klassikkoburgeraterian hintaan 6,50 €. Huom. opiskelijatarjous ei ole voimassa lauantaisin Otavalankadun ja Puutarhakadun ravintoloissa.

OPISKELIJATARJOUS

KOTIINKULJETUS TAMPERE

Kotiinkuljetus Foodoran kautta Tampereella


Tilaa ruoat kotiin Foodoran kautta Tampereella! Saat Zarillon herkut kotiinkuljetettuna kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla. Nyt myös lounasta saatavilla Foodoran kautta. 


TILAA KOTIIN

CITYSHOPPARI

Cityshoppariedut Tampere

Katso tarkemmat ohjeet Cityshopparin käyttöön täältä


Kertaetu

Kaikki normaalihintaiset burgerit -20 %. Ei voimassa tiistaisin eikä kotiinkuljetuksissa.


Kertaetu
Hanaolut 3€ (0,4) su-to pääruuan yhteydessä.


Kertaetu
Kaikki pääruuat -20 % myös takeaway. Ei voimassa tiistaisin eikä kotiinkuljetuksissa.

CITYSHOPPARI

PÖYTÄVARAUS

Zarillo-ravintolat pöytävaraus


Tee pöytävaraus haluamaasi Tampereen ravintolaan lomakkeella. Emme voi ottaa pöytävarauksia tiistaille. Kysythän saman päivän pöytävarausta puhelimitse. Vahvistamme pöytävarauksen sähköpostitse.


RAVINTOLAT PÖYTÄVARAUS

VERKKOKAUPPA

Zarillo-ravintolat verkkokauppa


Jos et pääse paikan päälle nauttimaan Zarillon herkuista, niin voit tehdä noutotilauksen suoraan verkkokaupasta. Tee noutotilaus haluamaasi Tampereen ravintolaan verkkokaupassa. Tee kätevästi tilaus verkkokaupassa, maksa ja nouda! Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun ravintola ottaa tilauksen työn alle ja kun tilaus on valmis noudettavaksi. Voit myös laittaa tilatessasi viestikenttään mahdollisen noutoajan tai muita lisätietoja.


RAVINTOLAT VERKKOKAUPPA

SOITA JA NOUDA


03 212 6621 (Otavalankatu 9)
050 570 0241 (Hervanta)
0505701851 (Puutarhakatu 8)

VERKKOKAUPPA

Zarillon verkkokauppa on avattu! Tee kätevästi tilaus verkkokaupassa, maksa ja nouda! Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun tilaus on otettu  työn alle ja tilaus on valmis.  

VERKKOKAUPPA

RAVINTOLAT  TAMPEREELLA


Ravintola Tampere keskusta | Ravintola Tampere Hervanta | Ravintola Tampere Rautatieasema


Parhaat ravintolat Tampereella – Zarillo Western & Tex Mex palvelee ruokailijoita Tampereella aitoon villin lännen tyyliin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa.  Zarillo Western & Tex Mex Ravintolat Tampereella valmistaa maittavia ja tuhteja burgerannoksia ja meheviä pihvejä aitoon westerntyyliin huokein
hinnoin. Tutustu menuun!


ZARILLO OTAVALANKATU 9
Otavalankadun Zarillon löydät Tampereen rautatieaseman läheltä. Ravintolassa on tarjolla lounaalla arkisin burgereita ja pihvilounasta sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa. Joten jos etsit ravintolaa Tampereen Rautatieaseman läheltä, suuntaa Otavalankadun Zarilloon.
Lue lisää.


ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Jos etsit ravintolaa Tampereen Hervannan keskustassa, suuntaa Hervannan Zarilloon! Ravintolassa on tarjolla lounasta arkisin sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Hervannan Zarillossa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.


ZARILLO PUUTARHAKATU 8
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle keskustoria ja Hämeenkatua. Jos etsit ravintolaa läheltä Tampereen keskustaa, niin suuntaa Puutarhakadun Zarilloon! Ravintolassa on tarjolla lounasta arkisin sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi. Lue lisää.

TEE PÖYTÄVARAUS