TARJOUKSET JA EDUT TAMPERE

Ravintolat Tampere


Zarillo Western & Tex Mex Tampereella on lukuisia edullisia ja maittavia ruokatarjouksia Burgertiistain tarjouksista opiskelijatarjouksiin. Katso täältä kaikki huokeat ja tuhdit tarjoukset ja edut Tampereen ravintoloihin!

LAHJAKORTTI

Maukas lahjavinkki

 

Zarillon lahjakortti pukinkonttiin! Lahjakortit haluamallesi summalle myytävänä kaikista Zarilloista. Saat ostettua lahjakortin myös Zarillon verkkokaupasta.

AUKIOLOAJAT

OPISKELIJATARJOUS

Opiskelijakortilla Klassikkoburgerateria 6,70 €

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella tarjoaa Tampereen kuumimman opiskelijatarjouksen! Opiskelijakorttia näyttämällä saat klassikkoburgeraterian hintaan 6,70 €. Huom. opiskelijatarjous ei ole voimassa lauantaisin Otavalankadun ja Puutarhakadun ravintoloissa.

 

OPISKELIJATARJOUS

VEGAN CHEESE BURGER

Vegaaninen uutuus

 

Nyt myynnissä Vegan Cheese Reloaded! (10,80 €) Tämä vegaaninen burger sisältää Ole´s Tasty 120g vegaaninen hampurilaispihvi, vegaanista cheddarjuustoa, maustekurkkua, marinoitua punasipulia ja vegemajoneesia. Lisäksi ranskalaiset ja papumuhennosta.  Tiistaisin ja opiskelijoille tämäkin burgerateria vain 6,70 €
Tee tilaus paikan päällä, verkkokaupassa tai soittamalla (tulossa Foodoraan)

VEGAANISET ANNOKSET

KOTIINKULJETUS TAMPERE

Kotiinkuljetus Foodoran kautta Tampereella

 

Tilaa ruoat kotiin Foodoran kautta Tampereella! Saat Zarillon herkut kotiinkuljetettuna kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla. Nyt myös lounasta saatavilla Foodoran kautta.

TILAA KOTIIN

BURGERTIISTAI

Tiistaisin Klassikkoburgerateriat 6,70 €

 

Joka tiistai Zarillossa Tampereella klassikoksi muodostunut Burgertiistai ja Burgertiistain tarjoukset. Tiistaisin saat siis herkulliset ja maittavat burgerit ja edulliset alkupala- ja juomatarjoukset. Tarjoukset voimassa ravintolassa sekä takeawayna noudettuna.

 

BURGERTIISTAI

LOUNASTARJOUKSET

Zarillossa Tampereella tarjolla lounaalla burgereita, pihvejä, salaatteja ja lisäksi päivän lounas. Kaikkiin lounasannoksiin kuuluu kattava salaattipöytä sekä kahvi tai tee. Lounaspassilla joka 11. lounas on ilmainen. Myös lounas-aikaan edulliset juomatarjoukset.

LOUNAS TAMPERE

POPPAMIEHEN KASTIKKEET

Poppamiehen tuliset kastikkeet

Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua Tampereen ravintoloissa, Zarillossa chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Joka Zarillosta löytyy vaihtuva valikoima erilaisia kastikkeita. Chilikastikeet löytyvät ravintolasta Otavalankadun ja Puutarhakadun Zarillosta tiskiltä ja Hervannan Zarillosta käytävältä.

POPPAMIES

CITYSHOPPARI

Cityshoppariedut Tampere

Katso tarkemmat ohjeet Cityshopparin käyttöön täältä


Kertaetu

Kaikki normaalihintaiset burgerit -20 %. Ei voimassa tiistaisin eikä kotiinkuljetuksissa.


Kertaetu
Hanaolut 3€ (0,4) su-to pääruuan yhteydessä.


Kertaetu
Kaikki pääruuat -20 % myös takeaway. Ei voimassa tiistaisin eikä kotiinkuljetuksissa.

CITYSHOPPARI

PÖYTÄVARAUS

 

Zarillo-ravintolat pöytävaraus

 

Voit tehdä pöytävarauksen haluamaasi Tampereen ravintolaan lomakkeella. Emme voi ottaa pöytävarauksia tiistaille. Kysythän saman päivän pöytävarausta puhelimitse. Vahvistamme pöytävarauksen sähköpostitse.

RAVINTOLAT PÖYTÄVARAUS

VERKKOKAUPPA

Zarillo-ravintolat verkkokauppa


Jos et pääse paikan päälle nauttimaan Zarillon herkuista, niin voit tehdä noutotilauksen suoraan verkkokaupasta. Tee noutotilaus haluamaasi Tampereen ravintolaan verkkokaupassa. Tee kätevästi tilaus verkkokaupassa, maksa ja nouda! Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun ravintola ottaa tilauksen työn alle ja kun tilaus on valmis noudettavaksi. Voit myös laittaa tilatessasi viestikenttään mahdollisen noutoajan tai muita lisätietoja.


RAVINTOLAT VERKKOKAUPPA

SOITA JA NOUDA


03 212 6621 (Otavalankatu 9)
050 570 0241 (Hervanta)
0505701851 (Puutarhakatu 8)

VERKKOKAUPPA

Zarillon verkkokauppa on avattu! Tee kätevästi tilaus verkkokaupassa, maksa ja nouda! Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun tilaus on otettu  työn alle ja tilaus on valmis.  

VERKKOKAUPPA

ZARILLO WESTERN & TEX MEX

 

Ravintolat Tampereella | Ruokaravintolat | Lounasravintolat

 

Zarillo Western & Tex Mex -Ravintolat palvelee ruokailijoita Tampereella aitoon villin lännen tyyliin. Zarillo Western & Tex mex valmistaa maittavat ja tuhdit burgerit ja pihvit huokeaan hintaan. Ravintolat sijaitsee mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa. Löydät meiltä myös erikoisruokavalioon sopivat vaihtoehdot. Meillä on runsas valikoima alku- ja jälkiruokia, mikäli haluat herkutella pitkän kaavan mukaan maukkaan ruuan parissa. Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua, ravintolassamme saat täydentää ruokiasi Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Lapset saavat oman lasten menun väritystehtävineen, josta jokainen pieni lännen sankari löytää oman suosikkinsa. Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja à la carte -listalta. Ravintolat tarjoaa Tampereella myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta, verkkokaupasta tai Foodoran kautta. Löydät ravintoloidemme Oiva-raportit täältä. Lue käyttämämme lihan alkuperästä täältä. Tee pöytävaraus haluamaasi ravintolaan tai jätä palautetta.

 

TAMPEREEN RAVINTOLAT ESITTÄYTYVÄT

 

ZARILLO OTAVALANKATU
Tampereen ensimmäinen Zarillo-ravintola avasi ovensa huikeat 20-vuotta sitten. Ravintola sijaitsee legendaarisessa Tampereen Kyttälän ravintolakaupunginosassa. Otavalankadun ravintolan tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004 uuden omistajan myötä, alkuperäiseen texmex -tunnelmaan koskematta. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa. Lue lisää.

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo-ravintola avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Tampereen Hervannan ravintolassa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle Keskustoria ja Hämeenkatua. Uudessa kivijalkaravintolassa Tampereen keskustassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi aivan Tampereen keskustan hulinassa. Lue lisää.

RAVINTOLAT TAMPERE