KOTIINKULJETUS

Zarillon ruoat myös kotiinkuljetettuna ! Tilaa ruoat koti-ovelle Tampereella Foodoran kautta sekä Sastamalassa Woltin kautta!  Saat Zarillon herkut helposti kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla. Voit tilaa ruoat myös soittamalla ja noutamalla suoraan ravintolalta. UUTTA! Zarillo Sastamala löytyy nyt Woltista!

 

WOLT (SASTAMALA) HERVANTA OTAVALANKATU 9 PUUTARHAKATU 8

KOTIINKULJETUS

Zarillon herkulliset burgerit, salaatit ja pihvit saat kotiinkuljetuksella Tampereella Foodoran kautta ja Sastamalassa Woltin kautta. Voit tilata ruoat kaikista Zarilloista kotiinkuljetuksella.

 

WOLT (SASTAMALA) FOODORA (Otavalankatu) FOODORA (Hervanta) FOODORA (PUUTARHAKATU)

WOLT ALOITTI SASTAMALASSA

Hyviä uutisia! Zarillo Sastamalan herkulliset burgerit, salaatit ja pihvit saa nyt myös kotiinkuljetuksella Sastamalassa. Myös lounas-annokset löytyvät Foodorasta. Olemme juuri avanneet Woltissa, kun palvelu aloitti Sastamalan alueella. Voit tilata kätevästi kotiin ja mukaan - joko Woltin sovelluksella tai selaimella suoraan oheisesta linkistä.

LATAA APPI TILAA SELAIMESSA ZARILLO SASTAMALA

ZARILLO WESTERN & TEX MEX KOTIINKULJETUS

 

Kotiinkuljetus Tampereella | Kotiinkuljetus Sastamala | Kotiinkuljetus Ruokaravintolat | Kotiinkuljetus Lounasravintolat | Kotiinkuljetus Vammalassa | WOLT | FOODORA

 

Zarillo Western & Tex Mex -Ravintolat palvelee ruokailijoita Tampereella ja Sastamalassa aitoon villin lännen tyyliin. Zarillo Western & Tex mex valmistaa maittavat ja tuhdit burgerit ja pihvit huokeaan hintaan. Ravintolat sijaitsee mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa. 2022 maaliskuussa avautui uusi ravintola Sastamalaan, Vammalan keskustaan. Löydät meiltä myös erikoisruokavalioon sopivat vaihtoehdot. Meillä on runsas valikoima alku- ja jälkiruokia, mikäli haluat herkutella pitkän kaavan mukaan maukkaan ruuan parissa. Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua, ravintolassamme saat täydentää ruokiasi Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Lapset saavat oman lasten menun väritystehtävineen, josta jokainen pieni lännen sankari löytää oman suosikkinsa. Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja à la carte -listalta. Ravintolat tarjoaa Tampereella ja Sastamalassa myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta, verkkokaupasta tai Foodoran kautta. Lue lisää ravintoloidemme esteettömyydestä täältä. Löydät ravintoloidemme Oiva-raportit täältä. Lue käyttämämme lihan alkuperästä täältä. Tee pöytävaraus haluamaasi ravintolaan tai jätä palautetta.

 

RAVINTOLAT ESITTÄYTYVÄT

 

ZARILLO OTAVALANKATU
Tampereen ensimmäinen Zarillo-ravintola avasi ovensa huikeat 25-vuotta sitten. Ravintola sijaitsee legendaarisessa Tampereen Kyttälän ravintolakaupunginosassa. Otavalankadun ravintolan tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004 uuden omistajan myötä, alkuperäiseen texmex -tunnelmaan koskematta. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa. Lue lisää.

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo-ravintola avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Tampereen Hervannan ravintolassa on esteettömät tilat, ravintolan vieressä on kauppakeskus Duon maksuton inva-WC ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU
Tampereen keskustaan avattiin vuonna 2019 kolmas Zarillo-ravintola lähelle Keskustoria ja Hämeenkatua. Kivijalkaravintolassa Tampereen keskustassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-WC. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi aivan Tampereen keskustan hulinassa. Huom. Puutarhakadun ravintolassa vain keskikerros on esteetön. Lue lisää.

 

ZARILLO SASTAMALA
Uusi Zarillo on avannut ovensa maaliskuussa 2022 Vammalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Sastamalan (Vammalan) keskustassa torin yhteydessä. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo 11-14 sekä tietenkin tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Opiskelijoille Zarillon opiskelijatarjous! Uudessa Sastamalan ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa, esteetön sisäänkäynti, inva-WC sekä lasten leikkipaikka. Lue lisää.

RAVINTOLAT