KOTIINKULJETUS TAMPERE

Zarillon ruoat myös kotiinkuljetettuna Tampereella! Tilaa ruoat koti-ovelle Foodoran kautta!  Saat Zarillon herkut helposti kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla. Voit tilaa ruoat myös soittamalla ja noutamalla suoraan ravintolalta.

 

HERVANTA OTAVALANKATU 9 PUUTARHAKATU 8

KOTIINKULJETUS TAMPERE

Zarillo saat kotiinkuljetuksella Foodoran kautta. Voit tilata ruoat kaikista Zarilloista Tampereella.

 

FOODORA (Otavalankatu) FOODORA (Hervanta) FOODORA (PUUTARHAKATU)

ZARILLO-RAVINTOLAT TAMPEREELLA

 

Kotiinkuljetus Tampere keskusta | Kotiinkuljetus Tampere Hervanta 

 

Zarillo Western & Tex Mex palvelee ruokailijoita Tampereella aitoon villin lännen tyyliin. Zarillo Western & Tex Mex Tampereella valmistaa maittavia ja tuhteja
burgerannoksia ja meheviä pihvejä aitoon westerntyyliin huokein hinnoin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa. 

 

 

ZARILLO OTAVALANKATU 9
Otavalankadun Zarillon löydät Tampereen rautatieaseman läheltä. Lounaalla ravintolassa on tarjolla burgereita ja pihvilounasta. Hintaan sisältyy kattava salaattipöytä. Hintaan sisältyy kattava salaattipöytä. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Otavalankadun Zarillossa on 51 asiakaspaikkaa. Joten jos etsit sopivaa ravintolaa Tampereen Rautatieaseman läheltä, suuntaa Otavalankadun Zarilloon.
Lue lisää.

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus DUOon, hervannan keskustaan. Jos etsit sopivaa ravintolaa Tampereen Hervannan keskustassa, suuntaa Hervannan Zarilloon! Lounaalla ravintolassa on tarjolla burgereita ja pihvilounasta. Hintaan sisältyy kattava salaattipöytä. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Hervannan Zarillossa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus DUOn parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU 8
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle keskustoria ja Hämeenkatua. Jos etsit sopivaa ravintolaa läheltä Tampereen keskustaa, niin suuntaa Puutarhakadun Zarilloon! Lounaalla ravintolassa on tarjolla burgereita ja pihvilounasta. Hintaan sisältyy kattava salaattipöytä. Uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi. Lue lisää.

LUE LISÄÄ