AVOIMET TYÖPAIKAT

Zarillo Western & Tex Mex

Etsitkö ravintola-alan työpaikkaa tai harjoittelupaikkaa? Alla näet kaikki avoinna olevat työpaikat Zarillo-ravintoloihin Tampereelle ja Sastamalaan. Voit kysyä lisätietoja tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen rekry@zarillo.fi. Voit kysyä myös harjoittelupaikkaa tai kesätyötä! Henkilöstöetuina kattava työterveyshuolto ja Zarillon ravintolaetu.

Kokki, Tampere

Zarillo Puutarhakatu Tampereen keskustassa etsii kokkia vakituiseen
työsuhteeseen,

tunteja noin 90h/3vko

LUE LISÄÄ

Kokki, Tampere

Zarillo Otavalankatu Tampereen keskustassa etsii kokkia vakituiseen
työsuhteeseen,

tunteja noin 90h/3vko

LUE LISÄÄ

Tarjoilija, Tampere

Tampereen alueen Zarillo-ravintolat etsivät useampaa osa-aikaista tarjoilijaa. Haluaisitko työskennellä yhdessä tai useammassa Zarillossa?

LUE LISÄÄ

Tee avoin hakemus

Haluatko tehdä avoimen hakemuksen Zarillo-ravintoloihin?

Hae työharjoittelupaikkaa tai

tee avoin hakemus.

LUE LISÄÄ

Edut

Henkilöstöetuina kattava työterveyshuolto ja Zarillon oma ravintolaetu.
Tee avoin hakemus!

HAE TÄSTÄ

Työharjoitteluun

Etsitkö työharjoittelua tai haluatko tehdä avoimen hakemuksen?

Hae työharjoittelupaikkaa tai

tee avoin hakemus.

HAE TÄSTÄ

ZARILLO RAVINTOLAT

AVOIMET TYÖPAIKAT TAMPERE, HERVANTA, SASTAMALA, VAMMALA

 

Avoimet työpaikat Tampereella | Katso Tampereen avoimet työpaikat ravintolaan | Ravintolat | Kokki | Tarjoilija | Keittiöpäällikkö | Ravintolapäällikkö | Rekry | Ravintolakokki | Vuoropäällikkö saliin | Vuorovastaava saliin

 

Kaikki Tampereen ja Sastamalan avoimet työpaikat löydät tältä sivulta. Zarillo Western & Tex Mex -Ravintolat palvelee ruokailijoita Tampereella aitoon villin lännen tyyliin. Zarillo Western & Tex mex valmistaa maittavat ja tuhdit burgerit ja pihvit huokeaan hintaan. Ravintolat sijaitsee mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa. Löydät meiltä myös erikoisruokavalioon sopivat vaihtoehdot. Ravintolat tarjoaa Tampereella myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta, verkkokaupasta tai Foodoran kautta. Löydät ravintoloidemme Oiva-raportit täältä. Lue käyttämämme lihan alkuperästä täältä. Tee pöytävaraus haluamaasi ravintolaan tai jätä palautetta. Täältä löydät kaikki Tampereen ja Sastamalan ravintola-alan avoimet työpaikat.

 

Etsitkö työpaikkaa Tampereelta? Uusi työpaikka odottaa sinua! Katso kaikki avoimet työpaikat paikkakunnalla Tampere, Sastamala ja Vammala. Haussa ravintolan tarjoilija, ravintolan kokki ja keittiöpäällikkö.

 

ZARILLO OTAVALANKATU
Tampereen ensimmäinen Zarillo-ravintola avasi ovensa huikeat 20-vuotta sitten. Ravintola sijaitsee legendaarisessa Tampereen Kyttälän ravintolakaupunginosassa. Otavalankadun ravintolan tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004 uuden omistajan myötä, alkuperäiseen texmex -tunnelmaan koskematta. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa.  Lue lisää.

 

Etsitkö työpaikkaa Hervannasta? Uusi työpaikka odottaa sinua! Katso kaikki avoimet työpaikat paikkakunnalla Tampere, Hervanta. Haussa ravintolan tarjoilija, ravintolan kokki ja keittiöpäällikkö.

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo-ravintola avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Tampereen Hervannan ravintolassa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

Etsitkö työpaikkaa Tampereen keskustasta? Uusi työpaikka odottaa sinua! Katso kaikki avoimet työpaikat paikkakunnalla Tampere. Haussa ravintolan tarjoilija, ravintolan kokki ja keittiöpäällikkö.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle Keskustoria ja Hämeenkatua. Uudessa kivijalkaravintolassa Tampereen keskustassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi aivan Tampereen keskustan hulinassa. Lue lisää.

 

ZARILLO SASTAMALA
Uusi Zarillo on avannut ovensa maaliskuussa 2022 Vammalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Sastamalan (Vammalan) keskustassa torin yhteydessä. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo 11-14 sekä tietenkin tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Opiskelijoille Zarillon opiskelijatarjous! Uudessa Sastamalan ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa sekä lasten leikkipaikka. Lue lisää.

 

Etsitkö työpaikkaa Sastamalasta? Uusi työpaikka odottaa sinua! Katso kaikki avoimet työpaikat paikkakunnalla Sastamala, Vammala. Haussa ravintolan tarjoilija, ravintolan kokki ja keittiöpäällikkö.