ZARILLO SASTAMALA

Zarillo Sastamala on avannut ovensa!

 

Uusi Zarillo on avannut ovensa Sastamalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Vammalan keskustassa torin yhteydessä. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo 11-14 sekä tietenkin tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Opiskelijoille Zarillon opiskelijatarjous! Ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa sekä lasten leikkipaikka.

LUE LISÄÄ

ZARILLO OTAVALANKATU 9

Tampereen ensimmäinen Zarillo-ravintola avasi ovensa huikeat 20-vuotta sitten osoitteeseen Otavalankatu 9, lähelle Tampereen rautatieasemaa. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004, alkuperäiseen tex mex -tunnelmaan koskematta. Otavalankadun Zarillossa on 51 asiakaspaikkaa. Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja à la carte -listalta. Meiltä myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta tai kotiinkuljetuksella.

Lue lisää

ZARILLO PUUTARHAKATU 8

Tampereen keskustaan, lähelle Hämeenkatua ja Tampereen keskustoria avattiin vuonna 2019 kolmas Zarillo-ravintola. Kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Huom. Puutarhakadun ravintolaan pääsee esteettömästi vain keskikerrokseen, kabinetti ja yläkerros (jossa lasten leikkinurkkaus) ei ole esteettömiä. Tuttuun tapaan myös Puutarhakadulla on tarjolla à la carte-annoksia villinlännen tyyliin, lounasta arkisin ja tiistaisin Burgertiistain tarjouksia. Kesäisin pihalla on terassi.

Lue lisää

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo-ravintola avasi ovensa vuonna 2017 Tampereella Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien  yhteisen illanvieton. Hervannan Zarillossa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen.

Lue lisää

MENU ON UUDISTUNUT

Tervetuloa testaamaan Zarillo-ravintoloiden uudistunutta menua! Uuden Menun kohokohtia mm.

 • Alkupaloissa useita uutuuksia kuten Topped Fries ja Sinihomejuustopallot
 • Tex Mex osiossa uutuuksina mm. Acapulcon kanaleipä ja Buffalo Chicken
 • Poppamiehen uudet siipikastikkeet valittavina siipien kylkeen
 • Uutuus-salaatteja mm. Vuohenjuustosalaatti
 • Useita lisukevaihtoehtoja kuten mausteiset kouruperunat, nachot ja perunalastut
 • Useita uusia dippivaihoehtoja kuten limekastike, buffalokastike ja jalapenohillo (kaikki uutuudet vegaanisia)
 • Klassikkoburgerlistan uutuus on Blue & Bacon Burger
 • Premium Burgereissa useampia uutuuksia kuten Low Carb Burger ja Crunchy Chicken Burger
 • Premium Burgereiden sekä XXL-burgereiden pihvi suurenee 220 grammaan
 • Pihvilistan uutuudet ovat Kanaa ja Juustoa sekä Kahden Kastikkeen Pihvi
 • Tampereen Jäätelötehdas valmistaa meille omaa limoncello-juustokakku artesaanijäätelöä
 • Jälkiruokalistalle gluteenitonta suklaakakkua Elovainion leipomolta
TUTUSTU UUTEEN MENUUN

UUTUUS!

Poppamiehen tuliset kastikkeet valittavina Hot Wingseille


Nyt Zarillossa siipien kastikevaihtoehtona Poppamiehen siipikastikkeet! Poppamiehen uutuuskastikkeet ovat mahtavan makuisia kastikkeita uudella, mullistavan paksulla koostumuksella. Kastike tarttuu todella hyvin siipiin, ja pysyy kiinni pinnassa pitkään.

 

Poppamiehen siipikastikeita on kolme herkullista makua – MEDIUM / HOT / CHIPOTLE HOT

TUTUSTU UUTEEN MENUUN

MENU

Tutustu Tampereen Zarillo-ravintoloiden menuun


Zarillon menu tarjoaa maittavat  burgerannokset ja mehevät pihvit aitoon westerntyyliin. Lisäksi menulta löytyy salaatteja, texmexiä, toasteja, siipiä ja kattava juomalista. Lapsille löytyy oma lista väritystehtävineen. Chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Lähes kaikki annokset saa mukaansa myös take awayna.

MENU

ESTEETTÖMÄT RAVINTOLAT

Esteettömät ravintolamme Tampereella ja Sastamalassa:

Zarillo Puutarhakatu (vain keskikerros), Zarillo Hervanta ja Zarillo Sastamala ovat esteettömiä ravintoloita.

 • Esteetön sisäänkäynti
 • Ravintolassa tilaa pyörätuolille tai apuvälineille
 • Inva-WC eli esteetön WC ravintolassa tai sen vieressä

Zarillo Western & Tex Mex palvelee ruokailijoita Tampereella ja Sastamalassa myös esteettömästi. Esteettömät ravintolamme sijaitsevat mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa kauppakeskus Duossa. Uusi Zarillo on avannut ovensa Sastamalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Puutarhakadun ravintola löytyy läheltä Hämeenkatua ja Tampereen keskustoria. Tampereen Hervannan ravintola löytyy Hervannan keskustasta. Tampereella Puutarahakadulle sekä Hervantaan pääsee pyörätuolilla esteettömästi. Myös inva-wc:t löytyvät näistä ravintoloista tai niiden läheisyydestä. Huom. Puutarhakadun ravintolassa vain keskikerros on esteetön. Lue lisää!

LUE LISÄÄ

TARJOUKSET

Joka tiistai Zarillossa klassikoksi muodostunut burgertiistai ja burgertiistain tarjoukset. Tiistaisin kaikki klassikkoburgerannokset 7,90 € koko päivän kaikista Zarillo-ravintoloista. Myös muita tarjouksia koko päivän! Myös opiskelijakorttia näyttämällä saat klassikkoburgeraterian hintaan 8,00 € .

TARJOUKSET

BURGERTIISTAI

Klassikkoburgerateriat 7,90 €

 

Joka tiistai Zarillo-ravintolossa klassikoksi muodostunut Burgertiistai ja Burgertiistain tarjoukset. Tiistaisin saat siis herkulliset ja maittavat burgerit aamusta iltaan edullisin hinnoin kaikista Zarilloista. Tule valitsemaan oma suosikkiburgerisi! Tiistaisin myös edulliset alkupala- ja juomatarjoukset.

BURGERTIISTAI

OPISKELIJATARJOUS

Opiskelijakortilla Klassikkoburgerateria 8,00 €

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella ja Sastamalassa tarjoaa mahtavan opiskelijatarjouksen! Opiskelijakorttia näyttämällä saat klassikkoburgeraterian hintaan 8,00 €. Etu on voimassa kaikissa Zarilloissa kaikkina päivinä, paitsi Otavalankadun ja Puutarhakadun Zarilloissa etu ei ole voimassa lauantaisin.

OPISKELIJATARJOUS

LOUNAS

Zarillo-ravintoloissa Tampereella ja Sastamalassa tarjolla lounaalla burgereita, pihvejä, salaatteja ja lisäksi päivän lounas. Kaikkiin lounasannoksiin kuuluu kattava salaattipöytä sekä kahvi tai tee. Lounaspassilla joka 11. lounas on ilmainen. Myös lounas-aikaan edulliset juomatarjoukset.

LOUNAS

 

KABINETTI

Tampereen Puutarhakadun Zarillo-ravintolan alakerrassa on erillinen 20 hlö:n kabinettitila kokouksille ja juhlille. Ravintola sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, lähellä Keskustoria ja Hämeenkatua. Tilasta löytyy valkokangas, tykki, kaiuttimet ja ilmainen WiFi-yhteys. Tila on erillään muista asiakaspaikoista, joten kokoustilassa on helppo järjestää esimerkiksi polttareita, synttärijuhlia tai kokouksia. Kysy tarjousta menusta kabinettitilaan toiveidenne mukaan. Kabinetti on ruokailun yhteydessä ilmainen (tietyin poikkeuksin). Huom. kabinetti ei ole esteetön.

LUE LISÄÄ

SÄMPYLÄT

Tutustu Zarillon Burgersämpylöihin

Zarillossa on useita sämpylävaihtoehtoja. Klassikkoburgereiden ja Premiumburgereiden sämpylät tulevat tuoreena lähileipomo Elovainion leipomosta. Vaihtoehtoina löytyy myös XXL-kokoinen vehnäsämpylä,  gluteeniton sämpylä ja lasten oma burgersämpylä.

BURGERSÄMPYLÄT

POPPAMIEHEN KASTIKKEET

Poppamiehen tuliset kastikkeet

Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua Tampereen ja Sastamalan ravintoloissa, Zarillossa chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Joka Zarillosta löytyy vaihtuva valikoima erilaisia kastikkeita. Chilikastikeet löytyvät ravintolasta Otavalankadun ja Puutarhakadun Zarillosta tiskiltä ja Hervannan Zarillosta käytävältä.

POPPAMIES

KOTIINKULJETUS TAMPERE

Tampereen Zarillo-ravintolat Foodorassa!

 

Zarillon ruoat myös kotiin kuljetettuna! Tilaa ruoat koti-ovelle Tampereella Foodoran kautta! Saat Zarillon herkut kotiinkuljetettuna kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla. Voit tilaa ruoat myös soittamalla ja noutamalla suoraan ravintolalta. Mukaan ruokaa saat kaikista Zarilloista.

TILAA KOTIIN

VERKKOKAUPPA

Zarillo-ravintolat verkkokauppa NYT MYÖS SASTAMALASSA!

 

Jos et pääse paikan päälle nauttimaan Zarillon herkuista, niin voit tehdä noutotilauksen suoraan verkkokaupasta. Tee noutotilaus haluamaasi Tampereen tai Sastamalan ravintolaan verkkokaupassa. Tee kätevästi tilaus verkkokaupassa, maksa ja nouda! Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun ravintola ottaa tilauksen työn alle ja kun tilaus on valmis noudettavaksi. Voit myös laittaa tilatessasi viestikenttään mahdollisen noutoajan tai muita lisätietoja.

 

UUTTA! Nyt verkkokauppa toimii myös Zarillo Sastamalassa.

 

RAVINTOLAT VERKKOKAUPPA

LIHAN ALKUPERÄ

Zarillo pyrkii toimimaan vastuullisesti, eettisesti ja ekologisesti. Pyrimme valmistamaan mahdollisimman paljon annoksista alusta loppuun omassa keittiössä ja lähes kaikki kastikkeet ja majoneesit tehdäänkin itse ilman lisäaineita. Käyttämme mahdollisuuksien mukaan myös paikallisia toimijoita. Kaikki sämpylät tulevat paikalliselta Elovainion leipomolta. Suosimme kotimaisuutta raaka-aineissa. Premiumburgereiden pihvit tehdään itse kotimaisesta jauhelihasta. Myös käyttämämme broilerinliha on kotimaista. 

VASTUULLISUUS

VERKKOKAUPPA

Zarillon verkkokauppa on avattu! Tee kätevästi tilaus Tampereen ravintoloihin verkkokaupassa, maksa ja nouda! Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun tilaus on otettu  työn alle ja tilaus on valmis. 

VERKKOKAUPPA

UUTISKIRJE

Tilaa Zarillon uutiskirje ja saat tarjoukset ja uutiset sähköpostiisi ensimmäisenä!
Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 10 € lahjakortin Zarilloon.

Lähetämme uutiskirjeen noin 1-2/krt kuukaudessa.
Lue Zarillon tietosuojaseloste

TILAA UUTISKIRJE

 

Zarillo
Otavalankatu 9

33100 Tampere

posti@zarillo.fi

03 212 6621

 

 

Zarillo Hervanta
Kauppakeskus Duo, Pietilänkatu 2 33720 Tampere

hervanta@zarillo.fi

050 570 0241

 

Zarillo
Puutarhakatu 8

33210 Tampere

puutarhakatu@zarillo.fi

050 570 1851

 

 

Zarillo Sastamala

Torikatu 1
38200 Sastamala

sastamala@zarillo.fi

050 306 7846

 

ZARILLO WESTERN & TEX MEX

 

 

Ravintolat Tampereella | Sastamala | Ruokaravintolat | Lounasravintolat

 

Zarillo Western & Tex Mex -Ravintolat palvelee ruokailijoita Tampereella ja Sastamalassa aitoon villin lännen tyyliin. Zarillo Western & Tex mex valmistaa maittavat ja tuhdit burgerit ja pihvit huokeaan hintaan. Ravintolat sijaitsee mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa. 2022 maaliskuussa avautui uusi ravintola Sastamalaan, Vammalan keskustaan. Löydät meiltä myös erikoisruokavalioon sopivat vaihtoehdot. Meillä on runsas valikoima alku- ja jälkiruokia, mikäli haluat herkutella pitkän kaavan mukaan maukkaan ruuan parissa. Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua, ravintolassamme saat täydentää ruokiasi Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Lapset saavat oman lasten menun väritystehtävineen, josta jokainen pieni lännen sankari löytää oman suosikkinsa. Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja à la carte -listalta. Ravintolat tarjoaa Tampereella myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta, verkkokaupasta tai Foodoran kautta. Löydät ravintoloidemme Oiva-raportit täältä. Lue käyttämämme lihan alkuperästä täältä. Tee pöytävaraus haluamaasi ravintolaan tai jätä palautetta.

 

RAVINTOLAT ESITTÄYTYVÄT

 

ZARILLO OTAVALANKATU
Tampereen ensimmäinen Zarillo-ravintola avasi ovensa huikeat 20-vuotta sitten. Ravintola sijaitsee legendaarisessa Tampereen Kyttälän ravintolakaupunginosassa. Otavalankadun ravintolan tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004 uuden omistajan myötä, alkuperäiseen texmex -tunnelmaan koskematta. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa. Lue lisää.

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo-ravintola avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Tampereen Hervannan ravintolassa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle Keskustoria ja Hämeenkatua. Uudessa kivijalkaravintolassa Tampereen keskustassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Huom. vain keskikerros on esteetön. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi aivan Tampereen keskustan hulinassa. Lue lisää.

 

ZARILLO SASTAMALA
Uusi Zarillo on avannut ovensa maaliskuussa 2022 Vammalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Sastamalan keskustassa torin yhteydessä. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo 11-14 sekä tietenkin tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Opiskelijoille Zarillon opiskelijatarjous! Uudessa Sastamalan ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa sekä lasten leikkipaikka. Lue lisää.

RAVINTOLAT