ZARILLO OTAVALANKATU 9

Tampereen ensimmäinen Zarillo-ravintola avasi ovensa huikeat 20-vuotta sitten osoitteeseen Otavalankatu 9, lähelle Tampereen rautatieasemaa. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004, alkuperäiseen tex mex -tunnelmaan koskematta. Otavalankadun Zarillossa on 51 asiakaspaikkaa. Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja à la carte -listalta. Meiltä myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta tai kotiinkuljetuksella.


Lue lisää

ZARILLO PUUTARHAKATU 8

Tampereen keskustaan, lähelle Hämeenkatua ja Tampereen keskustoria on avattu kolmas Zarillo-ravintola. Uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Tuttuun tapaan myös Puutarhakadulla on tarjolla à la carte-annoksia villinlännen tyyliin, lounasta arkisin ja tiistaisin Burgertiistain tarjouksia. Kesäisin pihalla on terassi.


Lue lisää

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo-ravintola avasi ovensa vuonna 2017 Tampereella Kauppakeskus Duon, Hervannan keskustaan. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien  yhteisen illanvieton. Hervannan Zarillossa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus DUOn parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen.


Lue lisää

BURGERTIISTAI

Klassikkoburgerateriat 6,50 €


Joka tiistai Tampereen Zarillo-ravintolossa klassikoksi muodostunut Burgertiistai ja Burgertiistain tarjoukset. Tiistaisin saat siis herkulliset ja maittavat burgerit aamusta iltaan edullisin hinnoin kaikista Tampereen Zarilloista. Tule valitsemaan oma suosikkiburgerisi! Tiistaisin myös edulliset alkupala- ja juomatarjoukset.


BURGERTIISTAI

KABINETTI

Tampereen Puutarhakadun Zarillo-ravintolan alakerrassa on erillinen 20 hlö:n kabinettitila kokouksille ja juhlille. Ravintola sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, lähellä Keskustoria ja Hämeenkatua. Tilasta löytyy valkokangas, tykki, kaiuttimet ja ilmainen WiFi-yhteys. Tila on erillään muista asiakaspaikoista, joten kokoustilassa on helppo järjestää esimerkiksi polttareita, synttärijuhlia tai kokouksia. Kysy tarjousta menusta kabinettitilaan toiveidenne mukaan. Kabinetti on ruokailun yhteydessä ilmainen (tietyin poikkeuksin).
LUE LISÄÄ

RAVINTOLA-TARJOUKSET TAMPERE

Joka tiistai Zarillossa klassikoksi muodostunut burgertiistai ja burgertiistain tarjoukset. Tiistaisin kaikki klassikkoburgerannokset 6,50 € koko päivän kaikista Zarillo-ravintoloista. Myös muita tarjouksia koko päivän! Myös opiskelijakorttia näyttämällä saat klassikkoburgeraterian hintaan 6,50 €.

TARJOUKSET

OPISKELIJATARJOUS

Opiskelijakortilla Klassikkoburgerateria 6,50 €

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella tarjoaa Tampereen kuumimman opiskelijatarjouksen! Opiskelijakorttia näyttämällä saat klassikkoburgeraterian hintaan 6,50 €. Etu on voimassa kaikissa Zarilloissa kaikkina päivinä, paitsi Otavalankadun ja Puutarhakadun Zarilloissa etu ei ole voimassa lauantaisin.


OPISKELIJATARJOUS

BURGERIT

Tutustu Tampereen Zarillo-ravintoloiden burgereihin

Zarillon burgervalikoimaan Tampereella kuuluu Klassikkoburgerit, Premiumburgerit ja lapsille oma burgerateria. Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua, Zarillossa chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Kaikki burgerit on saatavilla gluteenittomina. Burgerit saa mukaansa myös take awayna.

BURGERIT

LOUNASTARJOUKSET TAMPERE

Zarillo-ravintoloissa Tampereella tarjolla lounaalla burgereita, pihvejä, salaatteja ja lisäksi päivän lounas. Kaikkiin lounasannoksiin kuuluu kattava salaattipöytä sekä kahvi tai tee. Lounaspassilla joka 11. lounas on ilmainen. Myös lounas-aikaan edulliset juomatarjoukset.

LOUNAS

SÄMPYLÄT

Tutustu Zarillon Burgersämpylöihin

Zarillossa on useita sämpylävaihtoehtoja. Klassikkoburgereiden ja Premiumburgereiden sämpylät tulevat tuoreena lähileipomo Elovainion leipomosta. Vaihtoehtoina löytyy myös XXL-kokoinen vehnäsämpylä,  gluteeniton sämpylä ja lasten oma burgersämpylä.


BURGERSÄMPYLÄT

POPPAMIEHEN KASTIKKEET

Poppamiehen tuliset kastikkeet

Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua Tampereen ravintoloissa, Zarillossa chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Joka Zarillosta löytyy vaihtuva valikoima erilaisia kastikkeita. Chilikastikeet löytyvät Otavalankadun ja Puutarhakadun Zarillosta tiskiltä ja Hervannan Zarillosta käytävältä.

POPPAMIES

KOTIINKULJETUS TAMPERE

Tampereen Zarillo-ravintolat Foodorassa!


Zarillon ruoat myös kotiin kuljetettuna! Tilaa ruoat koti-ovelle Tampereella Foodoran kautta! Saat Zarillon herkut kotiinkuljetettuna kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla. Voit tilaa ruoat myös soittamalla ja noutamalla suoraan ravintolalta. Mukaan ruokaa saat kaikista Zarilloista.


TILAA KOTIIN

VASTUULLISUUS

Zarillo pyrkii toimimaan vastuullisesti, eettisesti ja ekologisesti. Pyrimme valmistamaan mahdollisimman paljon annoksista alusta loppuun omassa keittiössä ja lähes kaikki kastikkeet ja majoneesit tehdäänkin itse ilman lisäaineita. Käyttämme mahdollisuuksien mukaan myös paikallisia toimijoita. Kaikki sämpylät tulevat paikalliselta Elovainion leipomolta. Suosimme kotimaisuutta raaka-aineissa. Premiumburgereiden pihvit tehdään itse kotimaisesta jauhelihasta. Myös käyttämämme broilerinliha on kotimaista. 

VASTUULLISUUS

VERKKOKAUPPA

Zarillon verkkokauppa on avattu! Tee kätevästi tilaus Tampereen ravintoloihin verkkokaupassa, maksa ja nouda! Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun tilaus on otettu  työn alle ja tilaus on valmis. 

VERKKOKAUPPA

UUTISKIRJE

Tilaa Zarillon uutiskirje ja saat tarjoukset ja uutiset sähköpostiisi ensimmäisenä!
Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 10 € lahjakortin Zarilloon.

Lähetämme uutiskirjeen noin 1-2/krt kuukaudessa.
Lue Zarillon tietosuojaseloste

TILAA UUTISKIRJE


Zarillo
Otavalankatu 9

33100 Tampere

posti@zarillo.fi

03 212 6621


Zarillo
Puutarhakatu 8

33210 Tampere

puutarhakatu@zarillo.fi

0505701851


Zarillo Hervanta
Kauppakeskus DUO, Pietilänkatu 2 33720 Tampere

hervanta@zarillo.fi

050 570 0241