HAKU PÄÄTTYNYT

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella valmistaa maittavia ja tuhteja burgerannoksia ja meheviä pihvejä aitoon westerntyyliin huokein
hinnoin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen ja Sastamalan keskustassa sekä hervannassa kauppakeskus Duossa. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

AVOIMET TYÖPAIKAT

KOKKI / SASTAMALA

Mitä toivomme hakijalta 

Etsimme Vammalan keskustassa sijaitsevan Tex Mex & Western Ravintola Zarillo Sastamalan keittiöön määräaikaiseen äitiysloman sijaisuuteen kokkia. Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo jonkin verran kokemusta vastaavista kokintehtävistä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenne ja halu oppia uutta. Kykenet itsenäiseen työhön sekä olet motivoitunut kehittämään osaamistasi. Kokin työssä tarvitset myös paineensietokykyä sekä joustavuutta.

 

Kuulostiko siltä, että tämä voisi olla juuri sinun työsi? Haluaisimme kuulla sinusta lisää! Työ alkaa toukokuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

 

Mitä tarjoamme 

  • Mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa porukkaa
  • Mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi
  • Monipuolisia työtehtäviä
  • Luotettava ja vakavarainen yritys

Palkkaus: Vähintään TES + lisät / palkkatoive
Työ alkaa: toukokuussa
Työaika: 2-vuorotyö, vähintään 60h/3vk
Työn kesto: Määräaikainen äitiysloman sijaisuus, kesto noin 9kk
Työpaikan osoite: Torikatu 1, 38200 Sastamala

 

Kysy lisää tai laita hakemus:

sähköpostitse aliisa.tervonen@zarillo.fi tai tee hakemus allaolevan lomakkeen kautta.

TEE HAKEMUS

AVOIMET TYÖPAIKAT

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella ja Sastamalassa valmistaa maittavia ja tuhteja burgerannoksia ja meheviä pihvejä aitoon westerntyyliin huokein  hinnoin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa, Sastamalassa Torikeskuksessa sekä hervannassa kauppakeskus Duossa. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

AVOIMET TYÖPAIKAT

ZARILLO RAVINTOLAT