Zarillo pyrkii toimimaan vastuullisesti, eettisesti ja ekologisesti. Pyrimme valmistamaan mahdollisimman paljon annoksista alusta loppuun omassa keittiössä ja lähes kaikki kastikkeet ja majoneesit tehdäänkin itse ilman lisäaineita. Käyttämme mahdollisuuksien mukaan myös paikallisia toimijoita: kaikki sämpylät tulevat paikalliselta Elovainion leipomolta. Suosimme kotimaisuutta raaka-aineissa: Premiumburgereiden pihvit tehdään itse kotimaisesta jauhelihasta. Myös käyttämämme broilerinliha on kotimaista. Zarillon käyttämä tofu on on luomua ja se valmistetaan Suomessa eurooppalaisesta sertifioidusta luomusoijapavuista. Lue alta lisää lihan alkuperästä.
Klassikkoburgerpihvit – 100% naudanlihaa, Suomi
Premiumburgerpihvit – 100% naudanlihaa, Suomi
Broileri – Suomi
Kananugetit – Suomi (omassa keittiössä)
Jauheliha – 100% naudanlihaa, Suomi
Lihapullat – 100% naudanlihaa, Suomi
Porsaan ribsit – Suomi
Pekoni - Alankomaat
Naudan sisä- ja ulkofilee – Brasilia
Porsaan ulkofilee – Saksa
Lohi – Norja
Katkaravut – Grönlanti/Tanska
Zarillon käyttämä tofu valmistetaan vastuullisesti eurooppalaisesta sertifioidusta luomusoijapavuista kotimaassa
Zarillon käyttämä tofu on valmistettu kotimaassa eurooppalaisesta luomusoijapavuista. Sen raaka-aineet ovat sertifioidut luomusoijapavut ja suomalainen vesi.