VASTUULLISUUS

Zarillo pyrkii toimimaan vastuullisesti, eettisesti ja ekologisesti. Pyrimme valmistamaan mahdollisimman paljon annoksista alusta loppuun omassa keittiössä ja lähes kaikki kastikkeet ja majoneesit tehdäänkin itse ilman lisäaineita. Käyttämme mahdollisuuksien mukaan myös paikallisia toimijoita: kaikki sämpylät tulevat paikalliselta Elovainion leipomolta.  Suosimme kotimaisuutta raaka-aineissa:  Premiumburgereiden pihvit tehdään itse kotimaisesta jauhelihasta. Myös käyttämämme broilerinliha on kotimaista. Zarillon käyttämät täysin kasvipohjaiset hampurilaispihvit valmistetaan Suomessa.

 

LIHAN/KALAN ALKUPERÄ

Klassikkoburgerpihvit – 100% naudanlihaa, Suomi
Premiumburgerpihvit – 100% naudanlihaa, Suomi
Broileri – Suomi
Kananugetit – Suomi (omassa keittiössä)
Jauheliha – 100% naudanlihaa, Suomi
Lihapullat – 100% naudanlihaa, Suomi
Porsaan ribsit – Suomi
Pekoni - Alankomaat
Naudan sisäfilee – Suomi/Brasilia
Naudan ulkofilee – Brasilia
Porsaan ulkofilee – Suomi/Saksa
Lohi – Norja
Katkaravut – Grönlanti/Tanska

 

ZARILLON KASVISPIHVIT

Ole´s Tasty 120g vegaaninen hampurilaispihvi

 

Zarillon käyttämät täysin kasvipohjaiset hampurilaispihvit valmistetaan Suomessa. Ole´s Tasty 120g vegaaninen hampurilaispihvi on proteiinipitoinen, täysin kasvipohjainen hampurilaispihvi Pietarsaaresta. Herneproteiinista ja härkäpavusta valmistettu Tasty sisältää kokonaiset 14 g proteiinia per pihvi. Tasty on luontaisesti gluteeniton, maidoton ja soijaton hampurilaispihvi.

MENU

ZARILLO-RAVINTOLAT

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella valmistaa maittavia ja tuhteja burgerannoksia ja meheviä pihvejä aitoon westerntyyliin huokein
hinnoin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Sastamalassa, Tampereen keskustassa sekä hervannassa kauppakeskus Duossa. Tutustu lisää!

RAVINTOLAT