RAVINTOLA ZARILLO QUICK
YLÖJÄRVI

Zarillo Quick on uusi ravintola, joka avataan syksyllä 2024 Prisma Ylöjärven yhteyteen

Western & Tex Mex ravintola Zarillo on valmistanut maittavia ja tuhteja burgerannoksia ja meheviä pihvejä aitoon villin lännen tyyliin jo vuodesta 1998. Zarillo Quick tuo Western & Tex Mex ravintola Zarillosta tutut suosikit tarjolle noutopöytään sekä a´la carte annoksina paikan päällä nautittaviksi tai nopeasti mukaan napattavaksi.

KATSO MENU

ZARILLO QUICK YLÖJÄRVI

Zarillo Quick avaa ovensa Ylöjärven Prisman yhteyteen syksyllä 2024.

Zarillo Quick on uusi ravintola Prisma Ylöjärven yhteydessä. Zarillo Quick ravintola eroaa Zarillo -ruokaravintolasta menun ja konseptin suhteen. Zarillo Quick tuo Western & Tex Mex ravintola Zarillosta tutut suosikit tarjolle noutopöytään sekä a´la carte annoksina paikan päällä nautittaviksi tai nopeasti mukaan napattavaksi. Buffan antimet napataan itse mukaan buffetista ja maksetaan punnituksen jälkeen itsepalvelukassalla.

  • Tex Mex & Burger Buffa
  • Tiistaisin Burgertiistai Buffa
  • Typistetty a`la carte lista
  • Myynnissä myös valmiiksi pakattuina burgereita, burritoja, Zarillon majoneeseja & kastikkeita, coleslaw- salaattia.
  • Opiskelijoille mojova alennus - Klassikkoburgerit vain 8 €
KATSO MENU

Zarillo Western & Tex Mex

Western & Tex Mex ravintola Zarillo on valmistanut maittavia ja tuhteja burgerannoksia ja meheviä pihvejä aitoon villin lännen tyyliin jo vuodesta 1998. Burgertiistai on edelleenkin ravintolan kuuluisa ja suosittu burgerpäivä, jolloin Zarillon klassikkoburgereita myydään aamusta iltaan tarjoushintaan. Zarillo on suosittu myös opiskelijoiden keskuudessa – ravintolat tarjoavat opiskelijoille mojovat alennukset. Zarillo on tex mex -ruoistaan ja burgereistaan tunnettu tamperelainen perheyritys, joka panostaa laadukkaisiin raaka-aineisiin ja hyödyntää neljässä ravintolassaan paikallisten toimijoiden tuotteita. Suosimme kotimaisia raaka-aineita ja pyrimme valmistamaan mahdollisimman paljon annoksista alusta loppuun ravintoloidemme omissa keittiöissä. Teemme esimerkiksi lähes kaikki kastikkeemme ja majoneesimme itse ilman lisäaineita. Käytämme mahdollisuuksien mukaan myös paikallisia toimijoita. Mm. sämpylämme tulevat päivittäin tuoreina paikalliselta leipomolta. Burgereissa käytämme kotimaisesta lihasta valmistettuja pihvejä

BURGERTIISTAI

Tiistaisin Klassikkoburgerateriat 7,90 €

Myös Ylöjärven ravintolassa joka tiistai Zarillossa Tampereella klassikoksi muodostunut Burgertiistai ja Burgertiistain tarjoukset. Tiistaisin saat siis herkulliset ja maittavat burgerit ja edulliset alkupala- ja juomatarjoukset. Tarjoukset voimassa ravintolassa sekä noudettuna.

BURGERTIISTAI

AUKIOLOAJAT

Ravintola Zarillo Quick Ylöjärvi Prisma aukioloajat

ma-to 10.30-20

pe-la 10.30-21

su 12-18

AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme henkilökuntaa Zarillo Ylöjärvelle.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo jonkin verran kokemusta ravintolassa tyskentelystä vastaavista tehtävistä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenne ja halu oppia uutta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa porukkaa ja luotettavan organisaation tuen alati kasvavassa ympäristössä. Katso Zarillo Ylöjärven avoimet työpaikat! Voit myös hakea kesätöitä tai harjoittelupaikkaa mikäli juuri sopivaa työtä ei nyt ole tarjolla.

AVOIMET TYÖPAIKAT

UUTISKIRJE

Joka kuukausi arvotaan 10 € lahjakortti tilaajien kesken

 

Tilaa Zarillon uutiskirje ja saat tarjoukset ja uutiset sähköpostiisi ensimmäisenä! Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 10 € lahjakortin Sastamalan ravintolaan. Lähetämme uutiskirjeen noin 1-2/krt kuukaudessa. Voit perua tilauksen milloin tahdot.

UUTISKIRJE

ZARILLO QUICK WESTERN & TEX MEX YLÖJÄRVI

 

Ravintolat Ylöjärvi | Ylöjärvi Prisma | Zarillo Quick | Lounasravintolat | Ylöjärvi | Buffet

 

Zarillo Western & Tex Mex -Ravintolat palvelee ruokailijoita Tampereella ja Sastamalassa ja uutuutena Ylöjärvellä aitoon villin lännen tyyliin. Zarillo Quick Zarillo Quick on uusi ravintola Prisma Ylöjärven yhteydessä. Zarillo Quick ravintola eroaa Zarillo -ruokaravintolasta menun ja konseptin suhteen. Zarillo Quick tuo Western & Tex Mex ravintola Zarillosta tutut suosikit tarjolle noutopöytään nopeasti mukaan napattavaksi tai paikan päällä nautittavaksi. Buffan antimet napataan itse mukaan buffetista ja maksetaan punnituksen jälkeen itsepalvelukassalla. Löydät meiltä myös erikoisruokavalioon sopivat vaihtoehdot. Meillä on runsas valikoima alku- ja jälkiruokia, mikäli haluat herkutella pitkän kaavan mukaan maukkaan ruuan parissa.  Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja à la carte -listalta. Tarjoamme myös annokset mukaan! Löydät ravintoloidemme Oiva-raportit täältä. Lue käyttämämme lihan alkuperästä täältä.  Kokeile Ravntola Zarillo Quick Ylöjärvellä!

 

ZARILLO QUICK YLÖJÄRVI
Zarillo Quick Zarillo Quick on uusi ravintola Prisma Ylöjärven yhteydessä. Zarillo Quick tuo Western & Tex Mex ravintola Zarillosta tutut suosikit tarjolle noutopöytään nopeasti mukaan napattavaksi tai paikan päällä nautittavaksi. Ravintola avataan syksyllä 2024.

RAVINTOLAT