KABINETTITILA TAMPERE

KOKOUSTILA | KABINETTITILA | JUHLATILA | TAMPERE

 

Tampereen Puutarhakadun Zarillo-ravintolan alakerrassa on erillinen 20 hlö:n kabinettitila kokouksille ja juhlille. Ravintola sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, lähellä Keskustoria ja Hämeenkatua. Tilasta löytyy valkokangas, tykki, kaiuttimet ja ilmainen WiFi-yhteys. Tila on erillään muista asiakaspaikoista, joten kokoustilassa on helppo järjestää esimerkiksi polttareita, synttärijuhlia tai kokouksia ryhmille. Kysy lisää!

TARJOUSPYYNTÖ

 

Puutarhakadun kabinettitila

Tampereen Puutarhakadun Zarillo-ravintolan alakerrassa on erillinen 20  hlö:n kabinettitila kokouksille ja juhlille. Ravintola sijaitsee aivan  Tampereen keskustassa, lähellä Keskustoria ja Hämeenkatua. Tilasta löytyy valkokangas, tykki, kaiuttimet ja ilmainen WiFi-yhteys. Tila on erillään muista asiakaspaikoista, joten kokoustilassa on helppo järjestää esimerkiksi polttareita, synttärijuhlia tai kokouksia. Kysy tarjousta menusta kabinettitilaan toiveidenne mukaan. Kabinetti on  ruokailun yhteydessä ilmainen (minimi 10 hlö). Tila on optimaalinen noin 20-25 henkilölle, mutta tilaan mahtuu jopa 30 henkilöä mikäli tarve vaatii.

 

Huom. kabinetti sijaitsee ravintolan alakerrassa, ja tilaan pääsy ei ole esteetön.

 

- minimi 10 hlö

- 20 hlö (max 30 hlö)

- Ilmainen Wi-Fi-yhteys

- Valkokangas

- Tykki
- Tietokone
- Chromecast

KOKOUSTILA  TAMPEREELLA

 

KOKOUSTILA | KABINETTITILA | Tampere keskusta

 

Zarillo Western & Tex Mex palvelee ruokailijoita ja ryhmäasiakkaita Tampereella aitoon villin lännen tyyliin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa. Jos siis etsit tilaa juhlille, kokouksille, yksityistilaisuuksille tai kabinettia Tampereen keskustasta, ota yhteyttä! Huom. kabinetti sijaitsee ravintolan alakerrassa, ja tilaan pääsy ei ole esteetön.

 

valkokangas

tykki

kaiuttimet

ilmainen WiFi-yhteys

 

ZARILLO PUUTARHAKATU 8
Tampereen keskustassa on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle Keskustoria ja Hämeenkatua. Ravintolassa on tarjolla burgereita ja pihvilounasta. Hintaan sisältyy kattava salaattipöytä. Uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle. Huom. kabinetti sijaitsee ravintolan alakerrassa, ja tilaan pääsy ei ole esteetön. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi.