ZARILLO PUUTARHAKATU

Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola keskustorin lähelle osoitteeseen Puutarhakatu 8. Uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti, inva-wc ja kesäisin terassi. Tuttuun  tapaan myös Puutarhakadulla on tarjolla à la carte-annoksia villinlännen tyyliin, lounasta arkisin ja tiistaisin Burgertiistain tarjouksia. Tutustu mös Hervannan ja Otavalankadun ravintoloihimme.

PÖYTÄVARAUS

KABINETTI

Tampereen Puutarhakadun Zarillo-ravintolan alakerrassa on erillinen 20 hlö:n kabinettitila kokouksille ja juhlille. Ravintola sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, lähellä Keskustoria ja Hämeenkatua. Tilasta löytyy valkokangas, tykki, kaiuttimet ja ilmainen WiFi-yhteys. Tila on erillään muista asiakaspaikoista, joten kokoustilassa on helppo järjestää esimerkiksi polttareita, synttärijuhlia tai kokouksia. Kysy tarjousta menusta kabinettitilaan toiveidenne mukaan. Kabinetti on ruokailun yhteydessä ilmainen (tietyin poikkeuksin).
LUE LISÄÄ

KOTIINKULJETUS

Zarillo Puutarhakatu nyt Foodorassa!

 

Zarillon ruoat myös kotiin kuljetettuna! Tilaa ruoat koti-ovelle Foodoran kautta! Saat Zarillon herkut kotiinkuljetettuna kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla. Voit tilaa ruoat myös soittamalla ja noutamalla suoraan ravintolalta. Mukaan ruokaa saat kaikista Zarilloista.

TILAA KOTIIN

TERASSI

Puutarhakadun Zarillossa nyt kesäisin terassi


Puutarhakadun Zarillossa, aivan Tampereen keskustassa on avattu terassi. Terassilla voit ruokailla, nauttia kylmää juomaa ja katsella vilkkaan Puutarhakadun tunnelmaa. Terassin tilaukset tiskiltä. Terassi on käytössä kesäisin.

PARAS TAMPERELAINEN LOUNASPAIKKA 2020 -ÄÄNESTYS

Puutarhakadun Zarillo sijoittui Tampereen kaupunkilehti Tamperelaisen Paras Tamperelainen Lounaspaikka -äänestyksessä neljänneksi. Ravintola sijoittui saman lehden kategoriassa Paras Tamperelainen Noutoruoka 2020 -äänestyksessä myös neljänneksi.


LUE LISÄÄ

PUUTARHAKADUN KUULUMISET

Puutarhakadun Zarillo avattiin kesäkuussa 2019


Kohokohdat kävi jututtamassa Puutarhakadun Zarillon henkilökuntaa. Western-henkinen Zarillo karautti viime kesänä keskustan länsipuolelle ja asuttautui Puutarhakadun varrelle. Siellä tarjotaan samaa annoskimaraa kuin kahdessa muussakin Zarillossa, mutta uusimman ravintolan erikoisuutena on alakerran oman rauhan kabinettitila. Mikä on ravintolan suosituin annos ja mitkä on keittiömestarin omat suosikkiruoat? Lue lisää Kohokohtien artikkelista.

KOHOKOHDAT

KABINETTITILA TAMPERE

KOKOUSTILA | KABINETTITILA | JUHLATILA | TAMPERE


Tampereen Puutarhakadun Zarillo-ravintolan alakerrassa on erillinen 20 hlö:n kabinettitila kokouksille ja juhlille. Ravintola sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, lähellä Keskustoria ja Hämeenkatua. Tilasta löytyy valkokangas, tykki, kaiuttimet ja ilmainen WiFi-yhteys. Tila on erillään muista asiakaspaikoista, joten kokoustilassa on helppo järjestää esimerkiksi polttareita, synttärijuhlia tai kokouksia ryhmille. Kysy tarjousta menusta kabinettitilaan toiveidenne mukaan! Kabinetti on ruokailun yhteydessä ilmainen (tietyin poikkeuksin). Kysy lisää!


LUE LISÄÄ

YHTEYSTIEDOT

Zarillo Puutarhakatu
Puutarhakatu 8
33210 Tampere


puutarhakatu@zarillo.fi
0505701851

AUKIOLOAJAT & PÖYTÄVARAUS