ZARILLO PUUTARHAKATU

Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola keskustorin lähelle osoitteeseen Puutarhakatu 8. Uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Tuttuun  tapaan myös Puutarhakadulla on tarjolla à la carte-annoksia villinlännen tyyliin, lounasta arkisin ja tiistaisin Burgertiistain tarjouksia. Tutustu mös hervannan ja Otavalankadun ravintoloihimme.


PÖYTÄVARAUS

BLACK FRIDAY

Pe 29.11. Premium Burgerit -25%

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella tarjoaa Black Friday -tarjouksena perjantaina 29.11.2019 kaikki Premium Burgerit -25%! Alennus voimassa pe klo 15:00 alkaen kaikissa Zarillo-ravintoloissa.


BLACK FRIDAY

PUUTARHAKADUN KUULUMISET

Puutarhakadun Zarillo avattiin kesäkuussa 2019


Kohokohdat kävi jututtamassa Puutarhakadun Zarillon henkilökuntaa. Western-henkinen Zarillo karautti viime kesänä keskustan länsipuolelle ja asuttautui Puutarhakadun varrelle. Siellä tarjotaan samaa annoskimaraa kuin kahdessa muussakin Zarillossa, mutta uusimman ravintolan erikoisuutena on alakerran oman rauhan kabinettitila. Mikä on ravintolan suosituin annos ja mitkä on keittiömestarin omat suosikkiruoat? Lue lisää Kohokohtien artikkelista.

KOHOKOHDAT

KABINETTITILA

Puutarhakadun Zarillon alakerrassa on erillinen 20 hlö:n kabinettitila kokouksille ja juhlille. Tilasta löytyy valkokangas, tykki, kaiuttimet ja ilmainen WiFi-yhteys. Tila on erillään muista asiakaspaikoista, joten tilassa on helppo järjestää esimerkiksi polttareita, synttärijuhlia tai kokouksia. Kysy tarjousta menusta toiveidenne mukaan!


KYSY LISÄÄ

Puutarhakadun kabinettitila

- 20 hlö

- Ilmainen Wi-Fi-yhteys

- Valkokangas

- TykkiYHTEYSTIEDOT

Zarillo Puutarhakatu
Puutarhakatu 8
33210 Tampere
puutarhakatu@zarillo.fi
0505701851


AUKIOLOAJAT JA PÖYTÄVARAUS


ZARILLO-RAVINTOLAT

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella valmistaa maittavia ja tuhteja burgerannoksia ja meheviä pihvejä aitoon westerntyyliin huokein
hinnoin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä hervannassa kauppakeskus Duossa. Tutustu lisää!

RAVINTOLAT