ZARILLO PUUTARHAKATU

Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola keskustorin lähelle osoitteeseen Puutarhakatu 8. Uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti, inva-wc ja kesäisin terassi. Tuttuun  tapaan myös Puutarhakadulla on tarjolla à la carte-annoksia villinlännen tyyliin, lounasta arkisin ja tiistaisin Burgertiistain tarjouksia. Tutustu mös hervannan ja Otavalankadun ravintoloihimme.


PÖYTÄVARAUS

TERASSI

Puutarhakadun Zarillossa 


Puutarhakadun Zarillossa on avattu terassi. Terassilla voit ruokailla, nauttia kylmää juomaa ja katsella vilkkaan Puutarhakadun tunnelmaa. Terassin tilaukset tiskiltä.

VERKKOKAUPPA

Zarillon verkkokauppa on avattu! Tee kätevästi tilaus verkkokaupassa, maksa ja nouda! Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun tilaus on otettu työn alle ja tilaus on
valmis.

TILAA VERKKOKAUPASTA

KOTIINKULJETUS

Zarillo Puutarhakatu nyt Foodorassa!


Zarillon ruoat myös kotiin kuljetettuna! Tilaa ruoat koti-ovelle Foodoran kautta! Saat Zarillon herkut kotiinkuljetettuna kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla. Voit tilaa ruoat myös soittamalla ja noutamalla suoraan ravintolalta. Mukaan ruokaa saat kaikista Zarilloista.


TILAA KOTIIN

PUUTARHAKADUN KUULUMISET

Puutarhakadun Zarillo avattiin kesäkuussa 2019


Kohokohdat kävi jututtamassa Puutarhakadun Zarillon henkilökuntaa. Western-henkinen Zarillo karautti viime kesänä keskustan länsipuolelle ja asuttautui Puutarhakadun varrelle. Siellä tarjotaan samaa annoskimaraa kuin kahdessa muussakin Zarillossa, mutta uusimman ravintolan erikoisuutena on alakerran oman rauhan kabinettitila. Mikä on ravintolan suosituin annos ja mitkä on keittiömestarin omat suosikkiruoat? Lue lisää Kohokohtien artikkelista.

KOHOKOHDAT

KABINETTITILA

Puutarhakadun Zarillon alakerrassa on erillinen 20 hlö:n kabinettitila kokouksille ja juhlille. Tilasta löytyy valkokangas, tykki, kaiuttimet ja ilmainen WiFi-yhteys. Tila on erillään muista asiakaspaikoista, joten tilassa on helppo järjestää esimerkiksi polttareita, synttärijuhlia tai kokouksia. Kysy tarjousta menusta toiveidenne mukaan!


KYSY LISÄÄ

Puutarhakadun kabinettitila

- 20 hlö

- Ilmainen Wi-Fi-yhteys

- Valkokangas

- TykkiYHTEYSTIEDOT

Zarillo Puutarhakatu
Puutarhakatu 8
33210 Tampere
puutarhakatu@zarillo.fi
0505701851

AUKIOLOAJAT & PÖYTÄVARAUS

ZARILLO-RAVINTOLAT

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella valmistaa maittavia ja tuhteja burgerannoksia ja meheviä pihvejä aitoon westerntyyliin huokein
hinnoin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä hervannassa kauppakeskus Duossa. Tutustu lisää!

RAVINTOLAT