ZARILLO PUUTARHAKATU

Tampereen keskustaan avattiin vuonna 2019 kolmas Zarillo-ravintola keskustorin lähelle osoitteeseen Puutarhakatu 8. Kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, esteetön sisäänkäynti, inva-wc ja kesäisin terassi. Alakerrassa erillinen kabinettitila 20:lle hengelle. Huom. vain keskikerros on esteetön, kabinettiin ja yläkerrokseen ei ole esteetöntä sisäänkulkua. Tuttuun  tapaan myös Puutarhakadulla on tarjolla à la carte-annoksia villinlännen tyyliin, lounasta arkisin ja tiistaisin Burgertiistain tarjouksia. Tutustu myös Hervannan ja Otavalankadun ravintoloihimme.

MENU

KABINETTI

Tampereen Puutarhakadun Zarillo-ravintolan alakerrassa on erillinen 20 hlö:n (minimi 10 hlö, maksimi 30 hlö) kabinettitila kokouksille ja juhlille. Ravintola sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, lähellä Keskustoria ja Hämeenkatua. Tilasta löytyy valkokangas, tykki, kaiuttimet ja ilmainen WiFi-yhteys. Tila on erillään muista asiakaspaikoista, joten kokoustilassa on helppo järjestää esimerkiksi polttareita, synttärijuhlia tai kokouksia. Kysy tarjousta menusta kabinettitilaan toiveidenne mukaan. Kabinetti on ruokailun yhteydessä ilmainen (tietyin poikkeuksin). Huom. kabinettiin ei pääse esteettömästi.

LUE LISÄÄ

ESTEETÖN RAVINTOLA

Zarillo Ravintola Puutarhakadun keskikerros on esteetön ravintola.

  • Esteetön sisäänkäynti
  • Ravintolassa tilaa pyörätuolille tai apuvälineille
  • Inva-WC eli esteetön WC

Ravintolaan on esteetön sisäänpääsy ja ravintolassa on inva-WC eli esteetön wc. Ravintolassa on 70 asiakaspaikkaa sekä lasten leikkipaikka (kulku leikkipaikkaan ei ole esteetön). Ravintolassa on pöytiä joissa tuoleja siirtämällä saa pyörätuolille tilaa. Huom. Ravintola sijaitsee kolmessa tasossa: pääsisäänkäynti keskikerroksessa, alakerrassa kabinetti ja yläkerrassa loosseja sekä lasten leikkipaikka. Vain keskikerros on esteetön, eli kabinetti ja yläkerta eivät ole esteettömiä.

Lue lisää

KOTIINKULJETUS

Zarillo Puutarhakatu nyt Foodorassa!

 

Zarillon ruoat myös kotiin kuljetettuna! Tilaa ruoat koti-ovelle Foodoran kautta! Saat Zarillon herkut kotiinkuljetettuna kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla. Voit tilaa ruoat myös soittamalla ja noutamalla suoraan ravintolalta. Mukaan ruokaa saat kaikista Zarilloista.

TILAA KOTIIN

BURGERTIISTAI

Tiistaisin Klassikkoburgerateriat 7,90 €

Myös Puutarhakadun ravintolassa joka tiistai Zarillossa Tampereella klassikoksi muodostunut Burgertiistai ja Burgertiistain tarjoukset. Tiistaisin saat siis herkulliset ja maittavat burgerit ja edulliset alkupala- ja juomatarjoukset. Tarjoukset voimassa ravintolassa sekä noudettuna.

BURGERTIISTAI

MENU

Tutustu Zarillo-ravintoloiden menuun

Ravintola Zarillo Puutarhakadun menu tarjoaa maittavat  burgerannokset ja mehevät pihvit aitoon westerntyyliin. Lisäksi menulta löytyy salaatteja, texmexiä, toasteja, siipiä ja kattava juomalista. Lapsille löytyy oma lista väritystehtävineen. Chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Lähes kaikki annokset saa mukaansa myös take awayna.

MENU

LOUNAS

Lounasta arkisin klo 11–14

Zarillo Western & Tex Mex ravintola Puutarhakadulla valmistaa maittavat ja tuhdit lounasannokset aivan Vammalan keskustassa. Lounaalla tarjolla burgereita, pihvejä ja salaatteja. Kaikkiin annoksiin sisältyy kattava salaattipöytä.

LOUNAS

OPISKELIJATARJOUS

Opiskelijakortilla Klassikkoburgerateria 8,00 €

Zarillo Western & Tex Mex Puutarhakadulla tarjoaa mahtavan opiskelijatarjouksen! Opiskelijakorttia näyttämällä saat klassikkoburgeraterian ravintolassa hintaan 8,00 €.

OPISKELIJATARJOUS

AVOIMET TYÖPAIKAT

Katso ravintola Zarillon avoimet työpaikat!

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo jonkin verran kokemusta ravintolassa tyskentelystä vastaavista tehtävistä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenne ja halu oppia uutta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa porukkaa ja luotettavan organisaation tuen alati kasvavassa ympäristössä. Katso Zarillon avoimet työpaikat! Voit myös hakea kesätöitä tai harjoittelupaikkaa mikäli juuri sopivaa työtä ei nyt ole tarjolla.

AVOIMET TYÖPAIKAT

TERASSI

Puutarhakadun Zarillossa nyt kesäisin terassi


Puutarhakadun Zarillossa, aivan Tampereen keskustassa on avattu terassi. Terassilla voit ruokailla, nauttia kylmää juomaa ja katsella vilkkaan Puutarhakadun tunnelmaa. Terassin tilaukset tiskiltä. Terassi on käytössä kesäisin.

TAKE AWAY

Annokset myös mukaan

Zarillo Western & Tex MexPuutarhakadulla onnistuu myös lähes kaikki annokset mukaan. Tee tilaus etukäteen soittamalla tai tilaa ravintolassa paikan päällä. Tulossa lähiaikoina myös verkkokauppa, josta voit tilata ja maksaa ruoat kätevästi etukäteen.

 

Puutarhakatu p. 050 570 1851

PUUTARHAKADUN KUULUMISET

Puutarhakadun Zarillo avattiin kesäkuussa 2019

 

Kohokohdat kävi jututtamassa Puutarhakadun Zarillon henkilökuntaa. Western-henkinen Zarillo karautti viime kesänä keskustan länsipuolelle ja asuttautui Puutarhakadun varrelle. Siellä tarjotaan samaa annoskimaraa kuin kahdessa muussakin Zarillossa, mutta uusimman ravintolan erikoisuutena on alakerran oman rauhan kabinettitila. Mikä on ravintolan suosituin annos ja mitkä on keittiömestarin omat suosikkiruoat? Lue lisää Kohokohtien artikkelista.

 

KOHOKOHDAT

UUTISKIRJE

Joka kuukausi arvotaan 10 € lahjakortti tilaajien kesken

 

Tilaa Zarillon uutiskirje ja saat tarjoukset ja uutiset sähköpostiisi ensimmäisenä! Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 10 € lahjakortin Zarillo ravintolaan. Lähetämme uutiskirjeen noin 1-2/krt kuukaudessa. Voit perua tilauksen milloin tahdot.

UUTISKIRJE

POPPAMIEHEN KASTIKKEET

Poppamiehen tuliset kastikkeet

Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua, Zarillossa chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Joka Zarillosta löytyy vaihtuva valikoima erilaisia kastikkeita.

POPPAMIES

KABINETTITILA TAMPERE

KOKOUSTILA | KABINETTITILA | JUHLATILA | TAMPERE


Tampereen Puutarhakadun Zarillo-ravintolan alakerrassa on erillinen 20 hlö:n kabinettitila kokouksille ja juhlille. Ravintola sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, lähellä Keskustoria ja Hämeenkatua. Tilasta löytyy valkokangas, tykki, kaiuttimet ja ilmainen WiFi-yhteys. Tila on erillään muista asiakaspaikoista, joten kokoustilassa on helppo järjestää esimerkiksi polttareita, synttärijuhlia tai kokouksia ryhmille. Kysy tarjousta menusta kabinettitilaan toiveidenne mukaan! Kabinetti on ruokailun yhteydessä ilmainen (tietyin poikkeuksin). Kysy lisää!


LUE LISÄÄ

YHTEYSTIEDOT

Zarillo Puutarhakatu
Puutarhakatu 8
33210 Tampere


puutarhakatu@zarillo.fi
0505701851

AUKIOLOAJAT & PÖYTÄVARAUS

INFO IN ENGLISH

Our Zarillo Restaurants are located in the centre of Tampere, near the train station in Otavalankatu, near keskustori in Puutarhakatu, Sastamala in the centre of Vammala and in Hervanta in the shopping centre Duo. Check out our offers, menu and opening times in English.

INFO IN ENGLISH