LASTEN MENU

Ravintolat lapsiperheille Tampereella | Lasten leikkipaikat ravintolassa Tampereella

 

Zarilloon on tervetulleet kaikki pienet lännen sankarit!  Kaikki lapset saavat Zarillossa oman ruokalistan puuhatehtävineen! Hervannan, Puutarhakadun ja Sastamalan ravintoloissa lapsille löytyy leikkipaikka. Zarillon sisustuksessa riittää myös ihmeteltävää: Hervannasta ja Puutarhakadulta löytyy oikeat hevoskärryt ja keskustan Zarillossa saa istua satulatuoleilla! Katso koko menu täältä.

LASTEN RUOAT

Kaikki annokset sisältävät tomaattia ja kurkkua.

 • BUFFALO BILLIN JUUSTOBURGERI

  6,50 €

  Juustoburger jauhelihapihvillä. Cheddarjuustoa, majoneesia sekä ranskalaisia.

 • JESSE JAMEKSEN LEHTIPIHVI (G)

  7,80 €

  Naudan lehtipihvi, talon maustevoita ja ranskalaisia.

 • SALUUNAN LOHTA (L,G)

  7,80 €

  Paistettua lohta ja ranskalaiset.

 • JOLLY JUMPERIN KANAKORI (L,G)

  6,80 €

  Maissipaneroituja kananugetteja ja ranskalaisia.

 • DALTONIN LIHAPULLAT (L,G)

  5,80 €

  Lihapullia ja ranskalaisia.

 • ISTUVAN HÄRÄN RANSKISKORI (L,G)

  3,40 €

  Ranskalaisia.

 • KURKKUA JA TOMAATTIA (L,G)

  2,50 €

RAVINTOLAT LAPSIPERHEILLE TAMPEREELLA JA SASTAMALASSA

 

Lasten leikkipaikka Tampere Hervanta | Lasten leikkipaikka Tampere Keskusta | Sastamala

 

Zarillo-ravintolat Tampereella ja Sastamalassa – Zarillo Western & Tex Mex -ravintolat palvelee ruokailijoita ja lapsiperheitä Tampereella ja Sastamalssa aitoon villin lännen tyyliin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen ja Sastamalan keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa.  Zarilloon on tervetulleita kaikki pienet lännen sankarit!

 

 

ZARILLO OTAVALANKATU 9
Otavalankadun Zarillon löydät Tampereen rautatieaseman läheltä. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Kaikki lapset saavat Zarillossa oman ruokalistan puuhatehtävineen. Otavalankadun Zarillossa on 51 asiakaspaikkaa. Joten jos etsit perheellesi ravintolaa Tampereen Rautatieaseman läheltä, suuntaa Otavalankadun Zarilloon.
Lue lisää.

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus DUOon, Hervannan keskustaan. Jos etsit perheystävällistä ravintolaa Tampereen Hervannan keskustassa, suuntaa Hervannan Zarilloon! Kaikki lapset saavat Zarillossa oman ruokalistan puuhatehtävineen, ja Hervannan Zarillosta löytyy lasten leikkipaikka. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Hervannan Zarillossa on esteettömät tilat. Kauppakeskus DUOn parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU 8
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle keskustoria ja Hämeenkatua. Jos etsit perheravintolaa ja leikkipaikkaa ravintolassa läheltä Tampereen keskustaa, niin suuntaa Puutarhakadun Zarilloon! Kaikki lapset saavat Zarillossa oman ruokalistan puuhatehtävineen, ja ravintolassa on leikkipaikka. Uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi. Lue lisää.

 

ZARILLO SASTAMALA
Uusi Zarillo on avannut ovensa maaliskuussa 2022 Vammalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Sastamalan (Vammalan) keskustassa torin yhteydessä. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo 11-14 sekä tietenkin tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Opiskelijoille Zarillon opiskelijatarjous! Uudessa Sastamalan ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa sekä lasten leikkipaikka. Lue lisää.

LUE LISÄÄ