LASTEN MENU

Ravintolat lapsiperheille Tampereella | Lasten leikkipaikat ravintolassa Tampereella


Zarilloon on tervetulleet kaikki pienet lännen sankarit!  Kaikki lapset saavat Zarillossa oman ruokalistan puuhatehtävineen! Hervannan sekä Puutarhakadun ravintoloissa lapsille löytyy leikkipaikka. Zarillon sisustuksessa riittää myös ihmeteltävää: Hervannasta ja Puutarhakadulta löytyy oikeat hevoskärryt ja keskustan Zarillossa saa istua satulatuoleilla! Katso koko menu täältä.

LASTEN MENU

Kaikki annokset sisältävät tomaattia ja kurkkua.

 • BUFFALO BILLIN JUUSTOBURGERI

  6,00 €

  Juustoburger jauhelihapihvillä. Cheddarjuustoa, majoneesia sekä ranskalaisia.

 • JESSE JAMEKSEN LEHTIPIHVI (G)

  7,20 €

  Naudan lehtipihvi, talon maustevoita ja ranskalaisia.

 • SALUUNAN LOHTA (L,G)

  7,20 €

  Paistettua lohta ja riisiä.

 • JOLLY JUMPERIN KANAKORI (L,G)

  6,20 €

  Maissipaneroituja kananugetteja ja ranskalaisia.

 • DALTONIN LIHAPULLAT (L,G)

  5,70 €

  Lihapullia ja ranskalaisia.

 • ISTUVAN HÄRÄN RANSKISKORI (L,G)

  3,20 €

  Ranskalaisia.

 • KURKKUA JA TOMAATTIA (L,G)

  2,50 €

RAVINTOLAT LAPSIPERHEILLE TAMPEREELLA


Lasten leikkipaikka Tampere Hervanta | Lasten leikkipaikka Tampere Keskusta


Zarillo-ravintolat Tampereella – Zarillo Western & Tex Mex -ravintolat palvelee ruokailijoita ja lapsiperheitä Tampereella aitoon villin lännen tyyliin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa.  Zarilloon on tervetulleita kaikki pienet lännen sankarit!ZARILLO OTAVALANKATU 9
Otavalankadun Zarillon löydät Tampereen rautatieaseman läheltä. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Kaikki lapset saavat Zarillossa oman ruokalistan puuhatehtävineen. Otavalankadun Zarillossa on 51 asiakaspaikkaa. Joten jos etsit perheellesi ravintolaa Tampereen Rautatieaseman läheltä, suuntaa Otavalankadun Zarilloon.
Lue lisää.


ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus DUOon, Hervannan keskustaan. Jos etsit perheystävällistä ravintolaa Tampereen Hervannan keskustassa, suuntaa Hervannan Zarilloon! Kaikki lapset saavat Zarillossa oman ruokalistan puuhatehtävineen, ja Hervannan Zarillosta löytyy lasten leikkipaikka. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Hervannan Zarillossa on esteettömät tilat. Kauppakeskus DUOn parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.


ZARILLO PUUTARHAKATU 8
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle keskustoria ja Hämeenkatua. Jos etsit perheravintolaa ja leikkipaikkaa ravintolassa läheltä Tampereen keskustaa, niin suuntaa Puutarhakadun Zarilloon! Kaikki lapset saavat Zarillossa oman ruokalistan puuhatehtävineen, ja ravintolassa on leikkipaikka. Uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi. Lue lisää.

LUE LISÄÄ