YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS TAMPERE

Ystävänpäivätarjous 2022 Tampere ravintolat

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella tarjoaa ystävänpäivänä maanantaina 14.2.2022 kaikki Premium Burgerit -25%! Alennus on voimassa ystävänpäivänä klo 14:00 alkaen kaikissa Zarillo-ravintoloissa. Zarillon löydät keskustasta Puutarhakadulta, Otavalankadulta ja Hervannasta Kauppakeskus Duosta. Mikäli et ehdi istahtaa alas, voit viedä ateriasi take awayna. Tervetuloa herkuttelemaan! Voit tehdä halutessasi pöytävarauksen.

 

 Premium Burgerit -25% Tarjous voimassa 14.2. klo 14:00 alkaen

TEE PÖYTÄVARAUS YSTÄVÄNPÄIVÄLLE

PREMIUMBURGERIT

Burgerannokset sisältävät ranskalaiset ja coleslaw -salaattia. Tarjoillaan briossi-sämpylällä. Nappaa ystävänpäivätarjoukset!

 

 • PREMIUM RANCHO BURGER (norm 15,70)

  11,80 €

  Zarillon 200g jauhelihapihvi, pekonia, valkosipulimajoneesia, cheddarjuustoa, maustekurkkua, tomaattia, salaattisekoitusta ja marinoitua punasipulia.

 • MACHO BURGER (norm 16,70)

  12,50 €

  Tuhti burger kolmella 100g jauhelihapihvillä, cheddarjuustoa, pekonia, valkosipulimajoneesia, salsaa, salaattisekoitusta ja jalapenoja. (medium/hot/xhot)

 • OUTLAW BURGER (L) (norm 17,30)

  13,00 €

  Zarillon 200g jauhelihapihvi, emmentaljuustoa, sipulirenkaita, salaattisekoitusta, marinoitua punasipulia ja Zarillon burgermajoneesia.

 • CRISPY CHICKEN BURGER (L) (norm 15,50)

  11,65 €

  Pankojauhoilla leivitettyä kananrintafileetä, emmentaljuustoa, pikkelöityä ananasta, salaattisekoitusta, tomaattia ja juustocremeä.

 • TEXMEX BURGER (L) (norm. 20,50)

  15,40 €

  Kaksi Zarillon 200g cajunmaustettua jauhelihapihviä, nachoja, guacamolea, ranskankermaa, salaattisekoitusta, salsaa sekä jalapenoja. (medium/hot/xhot)

 

Gluteeniton sämpylä +1,50 €
Ranskalaisten vaihto +1,50 €

VALENTINE'S DAY

Valentine's Day Offer at Zarillo Restaurants:
All Premium Burgers -25%!

 

All Premium Burgers -25% on Valentine's Day Monday, February 14, 2022! The discount is valid on Monday the 14th  from 2 pm at all Zarillo restaurants. You can make a table reservation if you wish.

ENGLISH MENU

YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUKSET TAMPEREELLA

 

Ystävänpäivä Ravintola Tampere keskusta | Ystävänpäivätyarjoukset Ravintola Tampere Hervanta | Ravintola Tampere Rautatieasema | Tarjoukset Tampereella Ystävänpäivänä

 

Parhaat ravintolat Tampereella – Zarillo Western & Tex Mex palvelee ruokailijoita Tampereella aitoon villin lännen tyyliin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa.  Zarillo Western & Tex Mex Ravintolat Tampereella valmistaa maittavia ja tuhteja burgerannoksia ja meheviä pihvejä aitoon westerntyyliin huokein
hinnoin. Nappaa ystävänpäivätarjoukset!

 

ZARILLO OTAVALANKATU 9
Otavalankadun Zarillon löydät Tampereen rautatieaseman läheltä. Ravintolassa on tarjolla lounaalla arkisin burgereita ja pihvilounasta sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa. Joten jos etsit ravintolaa Tampereen Rautatieaseman läheltä, suuntaa Otavalankadun Zarilloon.
Lue lisää.

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Jos etsit ravintolaa Tampereen Hervannan keskustassa, suuntaa Hervannan Zarilloon! Ravintolassa on tarjolla lounasta arkisin sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Hervannan Zarillossa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU 8
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle keskustoria ja Hämeenkatua. Jos etsit ravintolaa läheltä Tampereen keskustaa, niin suuntaa Puutarhakadun Zarilloon! Ravintolassa on tarjolla lounasta arkisin sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi. Lue lisää.

TEE PÖYTÄVARAUS YSTÄVÄNPÄIVÄLLE