Poppamies TexMex -viikot
28.12.2023-28.1.2024

Zarillo-ravintoloissa Tampereella ja Sastamalassa vietetään 28.1.2024 asti Poppamies TexMex -viikkoja! Poppamies TexMex viikkojen ajan myynnissä normimenun lisäksi Poppamiehen sooseilla höystettyjä annoksia. Yhteistyössä Poppamies ja Zarillo Ravintolat. Lisää annokseesi pöydässä olevia Poppamies-kastikkeita, kuten chilikastiketta tai tacokastiketta! Poppamiehen suositukset löydät annosten yhteydestä!

Poppamies TexMex -viikot

28.12.2023-28.1.2024 saatavilla Poppamies TexMex -menu

 

TexMex -viikkojen ajan löydät erikoismenulta herkullisia Poppamiehen soosseilla höystettyjä annoksia ja pöydissä on vielä erikseen Poppamiehen kastikkeita eri vahvuuksilla. Tutustu menuun tältä sivulta.

TEXMEX-MENU

 • DIRTY NACHOS (L, GP)

  9,20 €

  Nachoja, Poppamies Tacos maustettua jauhelihaa, Poppamies salsaa, marinoitua punasipulia, Poppamies Jalapeno & cheddar style-kastiketta, guacamolea, meksikolaisittain maustettua creme fraichea, jalapenoviipaleita ja pico de galloa.

 • POTATO & SAUSAGE TOSTADA (L, GP)

  12,80 €

  Paahdettujen maissitortillojen päällä savupaprikalla maustettua perunaa, Mattila Bros. Texas Smoke & Bbq-makkaraa, tomaattia, marinoitua punasipulia, Poppamies tacokastiketta, limeä ja rucolaa.

 • CHICKEN & PINEAPPLE TOSTADA (L, GP)

  12,80 €

  Paahdettujen maissitortillojen päällä Poppamies Fajitas-maustettua broileria, pariloitua tuoretta ananasta, pikkelöityä kasvista, Poppamies salsaa, guacamolea, meksikolaisittain maustettua creme fraichea, limeä ja rucolaa.

 • LEMON SHRIMP TACOS (L, GP)

  2 kpl 10 € / 3 kpl 13 €

  Rapean maissikuoren välissä valkosipuli- chiliöljyssä tiristettyjä jättikatkarapuja, salaattia, pico de galloa, Poppamies Lemon jalapeno tacokastiketta, meksikolaista maustettua creme fraichea ja jalapenoviipaleita.

 • CRUNCHY CHICKEN TACOS

  2 kpl 10 € / 3 kpl 13 €

  Rapean maissikuoren välissä Poppamies Fajitas-maustettua paneroitua ja rapeaksi fritattua broileria, salaattia, pico de galloa, Poppamies tacokastiketta, guacamolea ja Poppamies Jalapeno & cheddar style-kastiketta.

 • SALOON TEXMEX BURGER (GP)

  12,50 €

  Poppamies Tacos-maustettu 100 g naudan täyslihapihvi, cheddarjuustoa, marinotua punasipulia, salaattia, Poppamies salsaa, Poppamies Jalapeno & cheddar style-kastiketta, jalapenohilloa ja meksikolaisittain maustettua creme fraichea. Tarjoillaan ranskalaisten ja coleslaw-salaatin kera.

 • CHICKEN TEXMEX BURGER

  12,50 €

  Poppamies Fajitas-maustettua paneroitua rapeaksi friteerattua broileria, cheddarjuustoa, marinoitua punasipulia, salaattia, Poppamies salsaa ja Jalapeno & cheddar style-kastiketta, jalapenohilloa ja meksikolaisittain maustettua creme fraichea. Tarjoillaan ranskalaisten ja coleslaw-salaatin kera.

 • VEGAN MEXICAN BURGER

  13,50 €

  Poppamies Tacos-maustettu vegaaninen hampurilaisepihvi, guacamolea, tomaattia, marinoitua punasipulia, salaattia, Poppamies Lemon jalapeno tacokastiketta ja Poppamies Jalapeno & cheddar style-kastiketta. Tarjoillaan ranskalaisten ja pikkelöityjen kasvisten kera.

POPPAMIES CHILIKASTIKKEET

Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua, Zarillossa chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Joka Zarillosta löytyy vaihtuva valikoima erilaisia kastikkeita. Poppamies on tullut tunnetuksi erityisesti chili- ja grillaustuotteistaan, korkeasta laadusta ja arvostuksesta ruokaa kohtaan. Poppamiehen valikoimasta löytyvät parhaat chili- ja BBQ-kastikkeet. Chilikastikeet löytyvät Otavalankadun ja Puutarhakadun ja Sastamalan Zarillosta tiskiltä ja Hervannan Zarillosta käytävältä. Kysy lisää tarjoilijaltasi! Tutustu Zarillo-ravintoloihin täältä.

UUTUUS!

Poppamiehen tuliset kastikkeet valittavina Hot Wingseille


Nyt Zarillossa siipien kastikevaihtoehtona Poppamiehen siipikastikkeet! Poppamiehen uutuuskastikkeet ovat mahtavan makuisia kastikkeita uudella, mullistavan paksulla koostumuksella. Kastike tarttuu todella hyvin siipiin, ja pysyy kiinni pinnassa pitkään.

 

Poppamiehen siipikastikeita on kolme herkullista makua – MEDIUM / HOT / CHIPOTLE HOT

TUTUSTU UUTEEN MENUUN

POPPAMIEHEN KASTIKKEET

Poppamiehen tuliset kastikkeet

Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua Zarillo-ravintoloissa, Zarillossa chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Joka Zarillosta löytyy vaihtuva valikoima erilaisia kastikkeita. Chilikastikeet löytyvät ravintoloista Otavalankadun, Puutarhakadun ja Sastamalan Zarillosta tiskiltä ja Hervannan Zarillosta käytävältä.

POPPAMIES -KASTIKKEET

ZARILLO WESTERN & TEX MEX

 

Ravintolat Tampereella | Sastamala | Ruokaravintolat | Lounasravintolat

 

Zarillo Western & Tex Mex -Ravintolat palvelee ruokailijoita Tampereella ja Sastamalassa aitoon villin lännen tyyliin. Zarillo Western & Tex mex valmistaa maittavat ja tuhdit burgerit ja pihvit huokeaan hintaan. Ravintolat sijaitsee mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa. 2022 maaliskuussa avautui uusi ravintola Sastamalaan, Vammalan keskustaan. Löydät meiltä myös erikoisruokavalioon sopivat vaihtoehdot. Meillä on runsas valikoima alku- ja jälkiruokia, mikäli haluat herkutella pitkän kaavan mukaan maukkaan ruuan parissa. Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua, ravintolassamme saat täydentää ruokiasi Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Lapset saavat oman lasten menun väritystehtävineen, josta jokainen pieni lännen sankari löytää oman suosikkinsa. Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja à la carte -listalta. Ravintolat tarjoaa Tampereella ja Sastamalassa myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta, verkkokaupasta tai Foodoran kautta. Lue lisää ravintoloidemme esteettömyydestä täältä. Löydät ravintoloidemme Oiva-raportit täältä. Lue käyttämämme lihan alkuperästä täältä. Tee pöytävaraus haluamaasi ravintolaan tai jätä palautetta.

 

RAVINTOLAT ESITTÄYTYVÄT

 

ZARILLO OTAVALANKATU
Tampereen ensimmäinen Zarillo-ravintola avasi ovensa huikeat 25-vuotta sitten. Ravintola sijaitsee legendaarisessa Tampereen Kyttälän ravintolakaupunginosassa. Otavalankadun ravintolan tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004 uuden omistajan myötä, alkuperäiseen texmex -tunnelmaan koskematta. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa. Lue lisää.

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo-ravintola avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Tampereen Hervannan ravintolassa on esteettömät tilat, ravintolan vieressä on kauppakeskus Duon maksuton inva-WC ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU
Tampereen keskustaan avattiin vuonna 2019 kolmas Zarillo-ravintola lähelle Keskustoria ja Hämeenkatua. Kivijalkaravintolassa Tampereen keskustassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-WC. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi aivan Tampereen keskustan hulinassa. Huom. Puutarhakadun ravintolassa vain keskikerros on esteetön. Lue lisää.

 

ZARILLO SASTAMALA
Uusi Zarillo on avannut ovensa maaliskuussa 2022 Vammalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Sastamalan (Vammalan) keskustassa torin yhteydessä. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo 11-14 sekä tietenkin tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Opiskelijoille Zarillon opiskelijatarjous! Uudessa Sastamalan ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa, esteetön sisäänkäynti, inva-WC sekä lasten leikkipaikka. Lue lisää.

RAVINTOLAT