POPPAMIES CHILIKASTIKKEET

Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua, Zarillossa chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Joka Zarillosta löytyy vaihtuva valikoima erilaisia kastikkeita. Poppamies on tullut tunnetuksi erityisesti chili- ja grillaustuotteistaan, korkeasta laadusta ja arvostuksesta ruokaa kohtaan. Poppamiehen valikoimasta löytyvät parhaat chili- ja BBQ-kastikkeet. Chilikastikeet löytyvät Otavalankadun ja Puutarhakadun Zarillosta tiskiltä ja Hervannan Zarillosta käytävältä. Kysy lisää tarjoilijaltasi! Tutustu Zarillo-ravintoloihin täältä.

POPPAMIEHEN KASTIKKEET

Poppamiehen tuliset kastikkeet

Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua Tampereen ravintoloissa, Zarillossa chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Joka Zarillosta löytyy vaihtuva valikoima erilaisia kastikkeita. Chilikastikeet löytyvät ravintolasta Otavalankadun ja Puutarhakadun Zarillosta tiskiltä ja Hervannan Zarillosta käytävältä.

POPPAMIES -KASTIKKEET

EXTRA HOT!

Myös menulta löytyy EXTRA HOT -osio

Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua Tampereen ravintoloissa, Zarillossa chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Joka Zarillosta löytyy vaihtuva valikoima erilaisia kastikkeita. Chilikastikeet löytyvät ravintolasta Otavalankadun ja Puutarhakadun Zarillosta tiskiltä ja Hervannan Zarillosta käytävältä.

 • NACHOS CHILI CON CARNE (G)

  10,40 €

  Nachoja, cheddarkastiketta, salsaa, tomaattia, sipulia, jalapenoja ja tulista jauhelihatäytettä.

 • NAGAWINGS & CAJUNRANSKALAISET (L/G)

  14,00 €

  16 kpl siipiä Poppamiehen tulisella Naga jolokia -kastikkeella sekä cajunranskalaisia. Lisäksi aurajuustodippi ja kurkkutikkuja.

 • BIG BILLY’S BURNING BURGER (VL)

  17,50 €

  200g jauhelihapihvi, extra hot salsaa, sipulia, Monterey Jack -juustoa ja srirachakastiketta. Annos sisältää ranskalaiset ja tarjoillaan briossisämpylällä.

 • CHEF’S CHILI BEEF TENDERLOIN (L/G)

  27,50 €

  180g naudan sisäfileepihvi, Naga jolokia -murskaa, spicy BBQ-kastiketta, grillikasviksia ja cajunranskalaisia.

MENU

RAVINTOLAT  TAMPEREELLA


Ravintola Tampere keskusta | Ravintola Tampere Hervanta | Ravintola Tampere Rautatieasema


Parhaat ravintolat Tampereella – Zarillo Western & Tex Mex palvelee ruokailijoita Tampereella aitoon villin lännen tyyliin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa.  Zarillo Western & Tex Mex Ravintolat Tampereella valmistaa maittavia ja tuhteja burgerannoksia ja meheviä pihvejä aitoon westerntyyliin huokein
hinnoin. Tutustu menuun!


ZARILLO OTAVALANKATU 9
Otavalankadun Zarillon löydät Tampereen rautatieaseman läheltä. Ravintolassa on tarjolla lounaalla arkisin burgereita ja pihvilounasta sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa. Joten jos etsit ravintolaa Tampereen Rautatieaseman läheltä, suuntaa Otavalankadun Zarilloon.
Lue lisää.


ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Jos etsit ravintolaa Tampereen Hervannan keskustassa, suuntaa Hervannan Zarilloon! Ravintolassa on tarjolla lounasta arkisin sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Hervannan Zarillossa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.


ZARILLO PUUTARHAKATU 8
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle keskustoria ja Hämeenkatua. Jos etsit ravintolaa läheltä Tampereen keskustaa, niin suuntaa Puutarhakadun Zarilloon! Ravintolassa on tarjolla lounasta arkisin sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi. Lue lisää.

TEE PÖYTÄVARAUS