RAVINTOLA ZARILLO
SASTAMALA

Zarillo Western & Tex Mex Burger Ravintola Sastamalassa

 

Uusi Zarillo on avannut ovensa Sastamalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Vammalan keskustassa torin yhteydessä. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo 11-14 sekä tietenkin tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Opiskelijoille Zarillon opiskelijatarjous! Uudessa Sastamalan ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa sekä lasten leikkipaikka.

MENU

TARJOUS! JÄÄTELÖ VELOITUKSETTA

Herra Hakkaraisen talon rannekkeella alle 12-v lapselle jäätelö kaupan päälle ruokailun yhteydessä Sastamalan Zarillossa.

 

Herra Hakkaraisen talossa Kunnaksen kirjoista tutut Herra Hakkarainen, Koiramäen hahmot ja jopa Heikki Hämähäkki löytyvät osaksi mielikuvituksekkaita leikkejä. Ravintola Zarillo sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, noin reilun 350 metrin päässä Herra Hakkaraisen talosta. Tervetuloa Sastamalan Zarilloon!

LUE LISÄÄ

ZARILLO SASTAMALA

Zarillo Sastamala on avannut ovensa!

Uusi Zarillo on avannut ovensa Sastamalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Sastamalan keskustassa torin yhteydessä. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo 11-14 sekä tietenkin tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Opiskelijoille Zarillon opiskelijatarjous! Ravintolaan on esteetön sisäänpääsy ja ravintolassa on inva-WC eli esteetön wc. 

AUKIOLOAJAT

WOLT ALOITTI SASTAMALASSA

Hyviä uutisia! Zarillo Sastamalan herkulliset burgerit, salaatit ja pihvit saa nyt myös kotiinkuljetuksella Sastamalassa. Myös lounas-annokset löytyvät Foodorasta. Olemme juuri avanneet Woltissa, kun palvelu aloitti Sastamalan alueella. Voit tilata kätevästi kotiin ja mukaan - joko Woltin sovelluksella tai selaimella suoraan oheisesta linkistä.

LATAA APPI TILAA SELAIMESSA ZARILLO SASTAMALA

VERKKOKAUPPA

Zarillo-ravintolat verkkokauppa NYT MYÖS SASTAMALASSA!

 

Jos et pääse paikan päälle nauttimaan Zarillon herkuista, niin voit tehdä noutotilauksen suoraan verkkokaupasta. Tee noutotilaus haluamaasi Tampereen tai Sastamalan ravintolaan verkkokaupassa. Tee kätevästi tilaus verkkokaupassa, maksa ja nouda! Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun ravintola ottaa tilauksen työn alle ja kun tilaus on valmis noudettavaksi. Voit myös laittaa tilatessasi viestikenttään mahdollisen noutoajan tai muita lisätietoja.

 

UUTTA! Nyt verkkokauppa toimii myös Zarillo Sastamalassa.

 

RAVINTOLAT VERKKOKAUPPA

ESTEETÖN RAVINTOLA

Zarillo Ravintola Sastamalassa on esteetön ravintola

  • Esteetön sisäänkäynti
  • Ravintolassa tilaa pyörätuolille tai apuvälineille
  • Inva-WC eli esteetön WC

Ravintolaan on esteetön sisäänpääsy ja ravintolassa on inva-WC eli esteetön wc. Ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa sekä lasten leikkipaikka. Ravintola sijaitsee katutasossa ja myös käynti kauppakeskukseen on esteetön. Ravintolassa on pöytiä joissa tuoleja siirtämällä saa pyörätuolille tilaa.

LUE LISÄÄ

BURGERTIISTAI

Tiistaisin Klassikkoburgerateriat 7,90 €

Myös Sastamalan ravintolassa joka tiistai Zarillossa Tampereella klassikoksi muodostunut Burgertiistai ja Burgertiistain tarjoukset. Tiistaisin saat siis herkulliset ja maittavat burgerit ja edulliset alkupala- ja juomatarjoukset. Tarjoukset voimassa ravintolassa sekä noudettuna.

BURGERTIISTAI

MENU

Tutustu Zarillo-ravintoloiden menuun

Ravintola Zarillo Sastamalan menu tarjoaa maittavat  burgerannokset ja mehevät pihvit aitoon westerntyyliin. Lisäksi menulta löytyy salaatteja, texmexiä, toasteja, siipiä ja kattava juomalista. Lapsille löytyy oma lista väritystehtävineen. Chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Lähes kaikki annokset saa mukaansa myös take awayna.

MENU

TAKE AWAY

Annokset myös mukaan

Zarillo Western & Tex Mex Sastamalassa onnistuu myös lähes kaikki annokset mukaan. Tee tilaus etukäteen soittamalla tai tilaa ravintolassa paikan päällä. Tulossa lähiaikoina myös verkkokauppa, josta voit tilata ja maksaa ruoat kätevästi etukäteen.

 

Sastamala p. 050 306 7846

LOUNAS

Lounasta arkisin klo 11–14

Zarillo Western & Tex Mex ravintola Sastamalassa valmistaa maittavat ja tuhdit lounasannokset aivan Vammalan keskustassa. Lounaalla tarjolla burgereita, pihvejä ja salaatteja. Kaikkiin annoksiin sisältyy kattava salaattipöytä.

LOUNAS

OPISKELIJATARJOUS

Opiskelijakortilla Klassikkoburgerateria 8,00 €

Zarillo Western & Tex Mex Sastamalassa tarjoaa mahtavan opiskelijatarjouksen! Opiskelijakorttia näyttämällä saat klassikkoburgeraterian ravintolassa hintaan 8,00 €.

OPISKELIJATARJOUS

AVOIMET TYÖPAIKAT

Katso ravintola Zarillon avoimet työpaikat!

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo jonkin verran kokemusta ravintolassa tyskentelystä vastaavista tehtävistä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenne ja halu oppia uutta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa porukkaa ja luotettavan organisaation tuen alati kasvavassa ympäristössä. Katso Zarillon avoimet työpaikat! Voit myös hakea kesätöitä tai harjoittelupaikkaa mikäli juuri sopivaa työtä ei nyt ole tarjolla.

AVOIMET TYÖPAIKAT

UUTISKIRJE

Joka kuukausi arvotaan 10 € lahjakortti tilaajien kesken

 

Tilaa Zarillon uutiskirje ja saat tarjoukset ja uutiset sähköpostiisi ensimmäisenä! Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 10 € lahjakortin Sastamalan ravintolaan. Lähetämme uutiskirjeen noin 1-2/krt kuukaudessa. Voit perua tilauksen milloin tahdot.

UUTISKIRJE

POPPAMIEHEN KASTIKKEET

Poppamiehen tuliset kastikkeet

Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua Sastamalan ravintolassa, Zarillossa chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Joka Zarillosta löytyy vaihtuva valikoima erilaisia kastikkeita.

POPPAMIES

INFO IN ENGLISH

Our Zarillo Restaurants are located in the centre of Tampere, near the train station in Otavalankatu, near keskustori in Puutarhakatu, Sastamala in the centre of Vammala and in Hervanta in the shopping centre Duo. Check out our offers, menu and opening times in English.

INFO IN ENGLISH

YHTEYSTIEDOT

Zarillo Sastamala
Torikatu 1,
38200 Sastamala
sastamala@zarillo.fi

050 306 7846

AUKIOLOAJAT & PÖYTÄVARAUS

ZARILLO WESTERN & TEX MEX

 

Ravintolat Tampereella | Sastamala | Ruokaravintolat | Lounasravintolat | Vammala

 

Zarillo Western & Tex Mex -Ravintolat palvelee ruokailijoita Tampereella ja Sastamalassa aitoon villin lännen tyyliin. Zarillo Western & Tex mex valmistaa maittavat ja tuhdit burgerit ja pihvit huokeaan hintaan. Ravintolat sijaitsee mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa. 2022 maaliskuussa avautui uusi ravintola Sastamalaan, Vammalan keskustaan. Löydät meiltä myös erikoisruokavalioon sopivat vaihtoehdot. Meillä on runsas valikoima alku- ja jälkiruokia, mikäli haluat herkutella pitkän kaavan mukaan maukkaan ruuan parissa. Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua, ravintolassamme saat täydentää ruokiasi Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Lapset saavat oman lasten menun väritystehtävineen, josta jokainen pieni lännen sankari löytää oman suosikkinsa. Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja à la carte -listalta. Ravintolat tarjoaa Tampereella myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta, verkkokaupasta tai Foodoran kautta. Löydät ravintoloidemme Oiva-raportit täältä. Lue käyttämämme lihan alkuperästä täältä. Tee pöytävaraus haluamaasi ravintolaan tai jätä palautetta.

 

RAVINTOLAT ESITTÄYTYVÄT

 

ZARILLO OTAVALANKATU
Tampereen ensimmäinen Zarillo-ravintola avasi ovensa huikeat 25-vuotta sitten. Ravintola sijaitsee legendaarisessa Tampereen Kyttälän ravintolakaupunginosassa. Otavalankadun ravintolan tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004 uuden omistajan myötä, alkuperäiseen texmex -tunnelmaan koskematta. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa. Lue lisää.

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo-ravintola avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Tampereen Hervannan ravintolassa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle Keskustoria ja Hämeenkatua. Uudessa kivijalkaravintolassa Tampereen keskustassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi aivan Tampereen keskustan hulinassa. Lue lisää.

 

ZARILLO SASTAMALA
Uusi Zarillo on avannut ovensa maaliskuussa 2022 Vammalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Sastamalan keskustassa torin yhteydessä. Ravintolaan on esteetön sisäänpääsy ja ravintolassa on inva-WC eli esteetön wc. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo 11-14 sekä tietenkin tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Opiskelijoille Zarillon opiskelijatarjous! Uudessa Sastamalan ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa sekä lasten leikkipaikka. Lue lisää.

RAVINTOLAT