ZARILLO OTAVALANKATU

Tampereen ensimmäinen Zarillo avasi ovensa huikeat 20-vuotta sitten osoitteeseen Otavalankatu 9. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004 uuden omistajan myötä, alkuperäiseen tex mex -tunnelmaan koskematta. Otavalankadun Zarillossa on 51 asiakaspaikkaa. Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja à la carte -listalta. Meiltä myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta tai Foodoran kautta. Tutustu myös Puutarhakadun ja hervannan Zarilloihin.

PÖYTÄVARAUS

ZARILLO 20-VUOTTA

Otavalankadun Zarillossa on on istuttu satulaan ja haukattu kiinni hampurilaisiin sekä tex mex -makuihin jo 20 vuoden ajan.


Kohokohdat piipahti Otavalankadun Zarillossa 20-vuotis synttäreiden kunniaksi. Lue artikkelista ravintolan pitkästä historiasta ja ravintolan erikoisuudesta – satulatuoleista!

KOHOKOHDAT

KOTIINKULJETUS


Zarillon ruoat myös kotiin kuljetettuna! Tilaa ruoat koti-ovelle Foodoran kautta! Saat Zarillon herkut kotiinkuljetettuna kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla. Voit tilaa ruoat myös soittamalla ja noutamalla suoraan ravintolalta. Mukaan ruokaa saat kaikista Zarilloista.


TILAA KOTIIN

YHTEYSTIEDOT

Ravintola Zarillo, Otavalankatu, 33100 Tampere
posti@zarillo.fi

AUKIOLOAJAT & PÖYTÄVARAUS

ZARILLO RAVINTOLAT TAMPEREELLA