ZARILLO OTAVALANKATU

Tampereen ensimmäinen Zarillo avasi ovensa huikeat 20-vuotta sitten osoitteeseen Otavalankatu 9. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004 uuden omistajan myötä, alkuperäiseen tex mex -tunnelmaan koskematta. Otavalankadun Zarillossa on 51 asiakaspaikkaa. Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja à la carte -listalta. Meiltä myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta tai Foodoran kautta. Tutustu myös Puutarhakadun ja hervannan Zarilloihin.

BLACK FRIDAY

Pe 29.11. Premium Burgerit -25%

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella tarjoaa Black Friday -tarjouksena perjantaina 29.11.2019 kaikki Premium Burgerit -25%! Alennus voimassa pe klo 15:00 alkaen kaikissa Zarillo-ravintoloissa.


BLACK FRIDAY

AVOIMET TYÖPAIKAT

Ravintola Zarillo etsii ripeää, iloista ja joustavaa extra-tarjoilijaa. Vaatimuksina ovat vastaavan hoitajan pätevyys, hygieniapassi ja suomenkielen taito. Olethan myös valmis työskentelemään kaikissa Zarilloissa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

AVOIMET TYÖPAIKAT

ZARILLO 20-VUOTTA

Otavalankadun Zarillossa on on istuttu satulaan ja haukattu kiinni hampurilaisiin sekä tex mex -makuihin jo 20 vuoden ajan.


Kohokohdat piipahti Otavalankadun Zarillossa 20-vuotis synttäreiden kunniaksi. Lue artikkelista ravintolan pitkästä historiasta ja ravintolan erikoisuudesta – satulatuoleista!

KOHOKOHDAT

KOTIINKULJETUS

Zarillo nyt Pizza-Onlinessa!


Zarillon ruoat myös kotiin kuljetettuna! Tilaa ruoat koti-ovelle Foodoran tai nyt myös Pizza-Onlinen kautta! Saat Zarillon herkut kotiinkuljetettuna kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla. Voit tilaa ruoat myös soittamalla ja noutamalla suoraan ravintolalta. Mukaan ruokaa saat kaikista Zarilloista.


TILAA KOTIIN

YHTEYSTIEDOT

Ravintola Zarillo, Otavalankatu, 933100 Tampere
posti@zarillo.fi


AUKIOLOAJAT JA PÖYTÄVARAUS

ZARILLO RAVINTOLAT TAMPEREELLA