ZARILLO OTAVALANKATU

Tampereen ensimmäinen Zarillo avasi ovensa huikeat 25-vuotta sitten osoitteeseen Otavalankatu 9. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004 uuden omistajan myötä, alkuperäiseen tex mex -tunnelmaan koskematta. Otavalankadun Zarillossa on 51 asiakaspaikkaa. Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja à la carte -listalta. Meiltä myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta tai Foodoran kautta. Tutustu myös Puutarhakadun ja Hervannan Zarilloihin. Zarillo Otavalankadulla sijaitsee mainiolla paikalla aivan Nokia Areenan ja juna-aseman vieressä. 

PÖYTÄVARAUS

ZARILLO 25 VUOTTA

TAMPERELAISEN JUTTU:

Yksi tamperelaisen texmexin edelläkävijöistä täyttää 25 vuotta – Nämä erikoiset istuimet pysyvät yhä tavaramerkkinä

 

Yhtenä tamperelaisen texmex-kulttuurin edelläkävijöistä toiminut Zarillo täyttää 25 vuotta. Vuonna 1998 aloittanut Western & tex mex ravintola Zarillo täyttää 25 vuotta tiistaina 7. marraskuuta.

Ensimmäinen Zarillo avautui Tampereen Otavalankatu 9:ssä jo vuonna 1998 entisen ravintoloitsijalegenda Hannu Wissin pyörittämän Casa Latinan liiketilassa. Ravintolan nykyisinkin käytössä olevat satulabaarijakkarat ovat Wissin tilaamia.

 

LUE KOKO ARTIKKELI TAMPERELAISESTA

25-VUOTIAS ZARILLO JUHLII

KOHOKOHDAT:

Yksi tamperelaisen texmexin edelläkävijöistä täyttää 25 vuotta – Nämä erikoiset istuimet pysyvät yhä tavaramerkkinä

 

Kyttälän ravintolakaupunginosan klassikoihin kuuluvassa Zarillossa on istuttu satulaan ja haukattu kiinni hampurilaisiin sekä tex mex -makuihin jo 25 vuoden ajan. Messevän kokoisista annoksistaan, ehdasta westerntunnelmastaan ja Burgertiistaistaan tunnettu Zarillo juhlistaa neljännesvuosisataansa Otavalankadulla tiistaina 7.11.2023.

LUE KOKO ARTIKKELI KOHOKOHDISTA

BURGERTIISTAI

Tiistaisin Klassikkoburgerateriat 7,90 €

Myös Otavalankadun ravintolassa joka tiistai Zarillossa Tampereella klassikoksi muodostunut Burgertiistai ja Burgertiistain tarjoukset. Tiistaisin saat siis herkulliset ja maittavat burgerit ja edulliset alkupala- ja juomatarjoukset. Tarjoukset voimassa ravintolassa sekä noudettuna.

BURGERTIISTAI

RAVINTOLA NOKIA AREENAN LÄHELLÄ

Ruoka-ravintola aivan Nokia Areenan ja juna-aseman lähellä

Zarillo Otavalankadulla sijaitsee mainiolla paikalla aivan Nokia Areenan ja juna-aseman vieressä. Otavalankadun ravintola löytyy läheltä upeaa Nokia Arenaa, joka on 15 000 katsojapaikkaa tarjoava elämysareena Tampereen sydämessä. Nokia Areenalla järjestetään mm. 2023 Jääkiekon MM-kisat. Nokia Areenalta on matkaa Zarilloon noin reilu 200 metriä. Myös Puutarhakadun Zarillo löytyy läheltä Nokia Areenaa, ravintola sijaitsee Tampereen keskustassa, lähellä keskustoria. Nokia Areenalle ravintolasta on matkaa reilun kilometrin verran. Suosittelemme tekemään pöytävarauksen kun Nokia Areenalla on isompia tapahtumia, ravintola on yleensä ennen ja jälkeen tapahtumien täynnä.

TAKE AWAY

Annokset myös mukaan

Zarillo Western & Tex Mex ravintoloissa onnistuu myös lähes kaikki annokset mukaan. Tee tilaus etukäteen soittamalla tai tilaa ravintolassa paikan päällä. Tulossa lähiaikoina myös verkkokauppa, josta voit tilata ja maksaa ruoat kätevästi etukäteen.

 

Otavalankatu p. 03 212 6621

MENU

Tutustu Zarillo-ravintoloiden menuun

Ravintola Zarillon menu tarjoaa maittavat  burgerannokset ja mehevät pihvit aitoon westerntyyliin. Lisäksi menulta löytyy salaatteja, texmexiä, toasteja, siipiä ja kattava juomalista. Lapsille löytyy oma lista väritystehtävineen. Chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Lähes kaikki annokset saa mukaansa myös take awayna.

MENU

LOUNAS

Lounasta arkisin klo 11–14

Zarillo Western & Tex Mex ravintola Tampereella valmistaa maittavat ja tuhdit lounasannokset aivan Tampereen keskustassa. Lounaalla tarjolla burgereita, pihvejä ja salaatteja. Kaikkiin annoksiin sisältyy kattava salaattipöytä.

LOUNAS

ZARILLO 20-VUOTTA

Otavalankadun Zarillossa on on istuttu satulaan ja haukattu kiinni hampurilaisiin sekä tex mex -makuihin jo 20 vuoden ajan.


Kohokohdat piipahti Otavalankadun Zarillossa 20-vuotis synttäreiden kunniaksi. Lue artikkelista ravintolan pitkästä historiasta ja ravintolan erikoisuudesta – satulatuoleista!

KOHOKOHDAT

KOTIINKULJETUS


Zarillon ruoat myös kotiin kuljetettuna! Tilaa ruoat koti-ovelle Foodoran kautta! Saat Zarillon herkut kotiinkuljetettuna kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla. Voit tilaa ruoat myös soittamalla ja noutamalla suoraan ravintolalta. Mukaan ruokaa saat kaikista Zarilloista.


TILAA KOTIIN

OPISKELIJATARJOUS

Opiskelijakortilla Klassikkoburgerateria 8,00 €

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella tarjoaa mahtavan opiskelijatarjouksen! Opiskelijakorttia näyttämällä saat klassikkoburgeraterian ravintolassa hintaan 8,00 €.

OPISKELIJATARJOUS

AVOIMET TYÖPAIKAT

Katso ravintola Zarillon avoimet työpaikat!

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo jonkin verran kokemusta ravintolassa tyskentelystä vastaavista tehtävistä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenne ja halu oppia uutta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa porukkaa ja luotettavan organisaation tuen alati kasvavassa ympäristössä. Katso Zarillon avoimet työpaikat! Voit myös hakea kesätöitä tai harjoittelupaikkaa mikäli juuri sopivaa työtä ei nyt ole tarjolla.

AVOIMET TYÖPAIKAT

UUTISKIRJE

Joka kuukausi arvotaan 10 € lahjakortti tilaajien kesken

 

Tilaa Zarillon uutiskirje ja saat tarjoukset ja uutiset sähköpostiisi ensimmäisenä! Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 10 € lahjakortin Zarillo ravintolaan. Lähetämme uutiskirjeen noin 1-2/krt kuukaudessa. Voit perua tilauksen milloin tahdot.

UUTISKIRJE

POPPAMIEHEN KASTIKKEET

Poppamiehen tuliset kastikkeet

Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua, Zarillossa chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Joka Zarillosta löytyy vaihtuva valikoima erilaisia kastikkeita.

POPPAMIES

INFO IN ENGLISH

Our Zarillo Restaurants are located in the centre of Tampere, near the train station in Otavalankatu, near keskustori in Puutarhakatu, Sastamala in the centre of Vammala and in Hervanta in the shopping centre Duo. Check out our offers, menu and opening times in English.

INFO IN ENGLISH

YHTEYSTIEDOT

Ravintola Zarillo, Otavalankatu, 33100 Tampere
posti@zarillo.fi

AUKIOLOAJAT & PÖYTÄVARAUS

ZARILLO RAVINTOLAT TAMPEREELLA

ZARILLO WESTERN & TEX MEX

 

Ravintolat Tampereella | Sastamala | Ruokaravintolat | Lounasravintolat

 

Zarillo Western & Tex Mex -Ravintolat palvelee ruokailijoita Tampereella ja Sastamalassa aitoon villin lännen tyyliin. Zarillo Western & Tex mex valmistaa maittavat ja tuhdit burgerit ja pihvit huokeaan hintaan. Ravintolat sijaitsee mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa. 2022 maaliskuussa avautui uusi ravintola Sastamalaan, Vammalan keskustaan. Löydät meiltä myös erikoisruokavalioon sopivat vaihtoehdot. Meillä on runsas valikoima alku- ja jälkiruokia, mikäli haluat herkutella pitkän kaavan mukaan maukkaan ruuan parissa. Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua, ravintolassamme saat täydentää ruokiasi Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Lapset saavat oman lasten menun väritystehtävineen, josta jokainen pieni lännen sankari löytää oman suosikkinsa. Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja à la carte -listalta. Ravintolat tarjoaa Tampereella ja Sastamalassa myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta, verkkokaupasta tai Foodoran kautta. Lue lisää ravintoloidemme esteettömyydestä täältä. Löydät ravintoloidemme Oiva-raportit täältä. Lue käyttämämme lihan alkuperästä täältä. Tee pöytävaraus haluamaasi ravintolaan tai jätä palautetta.

 

RAVINTOLAT ESITTÄYTYVÄT

 

ZARILLO OTAVALANKATU
Ruoka-ravintola aivan Nokia Areenan ja juna-aseman vieressä. Tampereen ensimmäinen Zarillo-ravintola avasi ovensa huikeat 25-vuotta sitten. Ravintola sijaitsee legendaarisessa Tampereen Kyttälän ravintolakaupunginosassa. Otavalankadun ravintola sijaitsee lähellä Nokia Arenaa, joka on 15 000 katsojapaikkaa tarjoava elämysareena Tampereen sydämessä. Nokia Areenalla järjestetään mm. 2023 Jääkiekon MM-kisat. Nokia Areenalta on matkaa Zarilloon noin reilu 200 metriä. Otavalankadun ravintolan tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004 uuden omistajan myötä, alkuperäiseen texmex -tunnelmaan koskematta. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa. Lue lisää.

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo-ravintola avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Tampereen Hervannan ravintolassa on esteettömät tilat, ravintolan vieressä on kauppakeskus Duon maksuton inva-WC ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU
Tampereen keskustaan avattiin vuonna 2019 kolmas Zarillo-ravintola lähelle Keskustoria ja Hämeenkatua. Kivijalkaravintolassa Tampereen keskustassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-WC. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi aivan Tampereen keskustan hulinassa. Huom. Puutarhakadun ravintolassa vain keskikerros on esteetön. Lue lisää.

 

ZARILLO SASTAMALA
Uusi Zarillo on avannut ovensa maaliskuussa 2022 Vammalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Sastamalan (Vammalan) keskustassa torin yhteydessä. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo 11-14 sekä tietenkin tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Opiskelijoille Zarillon opiskelijatarjous! Uudessa Sastamalan ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa, esteetön sisäänkäynti, inva-WC sekä lasten leikkipaikka. Lue lisää.

RAVINTOLAT