ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan.
Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Hervannan Zarillossa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Ravintolan vieressä on kauppakeskus Duon maksuton inva-WC. Tutustu myös Tampereen keskustan ravintoloihimme Puutarhakadulla ja Otavalankadulla.

MENU

Herkuttele hervantalaisittain huhtikuussa!

Tervetuloa herkuttelemaan hervantalaisittain kauppakeskus Duoon! Tule herkuttelemaan Zarilloon ja nappaa samalla mukaan ravintolapassi, jonka täyttämällä sinulla on mahdollisuus voittaa lahjakortti.

  • Hervannan Zarillossa huhtikuun tarjouksena Premiumburgerin ostajalle limppari kaupan päälle (0,4l) norm. 4,20 € Mainitse tilatessa tarjous “DUO”
LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo-ravintola avasi ovensa vuonna 2017 Tampereella Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien  yhteisen illanvieton. Hervannan Zarillossa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen.

PÖYTÄVARAUS

ESTEETÖN RAVINTOLA

Zarillo Hervanta on esteetön ravintola

  • Esteetön sisäänkäynti
  • Ravintolassa tilaa pyörätuolille tai apuvälineille
  • Inva-WC eli esteetön WC (sijaitsee aivan ravintolan vieressä, kauppakeskus Duon asiakas-WC, joka on maksuton)

Ravintolaan on esteetön sisäänpääsy ja ravintolan vieressä on kauppakeskus Duon maksuton inva-WC eli esteetön wc.  Hervannan Zarillossa lasten leikkipaikka. Ravintolassa on pöytiä joissa tuoleja siirtämällä saa pyörätuolille tilaa.  Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen ja käynti kauppakeskukseen käy esteettömästi.

Lue lisää

MENU

Zarillo Hervanta menu


Ravintola Zarillo Hervantan menu tarjoaa maittavat  burgerannokset ja mehevät pihvit aitoon westerntyyliin. Lisäksi menulta löytyy salaatteja, texmexiä, toasteja, siipiä ja kattava juomalista. Lapsille löytyy oma lista väritystehtävineen. Chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Lähes kaikki annokset saa mukaansa myös take awayna.

MENU

VERKKOKAUPPA

Jos et pääse paikan päälle nauttimaan Zarillon herkuista, niin voit tehdä noutotilauksen suoraan verkkokaupasta. Tee noutotilaus haluamaasi ravintolaan verkkokaupassa. Tee kätevästi tilaus verkkokaupassa, maksa ja nouda! Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun ravintola ottaa tilauksen työn alle ja kun tilaus on valmis noudettavaksi. Voit myös laittaa tilatessasi viestikenttään mahdollisen noutoajan tai muita lisätietoja.

RAVINTOLAT VERKKOKAUPPA

TAKE AWAY

Annokset myös mukaan

Zarillo Western & Tex Mex Hervantassa onnistuu myös lähes kaikki annokset mukaan. Tee tilaus etukäteen soittamalla tai tilaa ravintolassa paikan päällä. Tulossa lähiaikoina myös verkkokauppa, josta voit tilata ja maksaa ruoat kätevästi etukäteen.

 

Hervanta p. 050 570 0241

OPISKELIJATARJOUS

Opiskelijakortilla Klassikkoburgerateria 8,00 €

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella tarjoaa ehkäpä kaupungin kuumimman opiskelijatarjouksen! Opiskelijakorttia näyttämällä saat klassikkoburgeraterian hintaan 8,00 €.

OPISKELIJATARJOUS HERVANTA

UUTISKIRJE

Joka kuukausi arvotaan 10 € lahjakortti tilaajien kesken

 

Tilaa Zarillon uutiskirje ja saat tarjoukset ja uutiset sähköpostiisi ensimmäisenä! Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 10 € lahjakortin Zarillo ravintolaan. Lähetämme uutiskirjeen noin 1-2/krt kuukaudessa. Voit perua tilauksen milloin tahdot.

UUTISKIRJE

BURGERTIISTAI

Tiistaisin Klassikkoburgerateriat 7,90 €

 

Hervannan ravintolassa joka tiistai Zarillossa Tampereella klassikoksi muodostunut Burgertiistai ja Burgertiistain tarjoukset. Tiistaisin saat siis herkulliset ja maittavat burgerit ja edulliset alkupala- ja juomatarjoukset. Tarjoukset voimassa ravintolassa sekä noudettuna.

BURGERTIISTAI

POPPAMIEHEN KASTIKKEET

Poppamiehen tuliset kastikkeet

Zarillo Hervanta tarjoaa annoksiisi lisä-potkua, Zarillossa chilin ystävät saavat täydentää ruokia Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Joka Zarillosta löytyy vaihtuva valikoima erilaisia kastikkeita.

POPPAMIES

AVOIMET TYÖPAIKAT HERVANTA

Katso ravintola Zarillon avoimet työpaikat!

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo jonkin verran kokemusta ravintolassa tyskentelystä vastaavista tehtävistä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenne ja halu oppia uutta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa porukkaa ja luotettavan organisaation tuen alati kasvavassa ympäristössä. Katso Zarillon avoimet työpaikat! Voit myös hakea kesätöitä tai harjoittelupaikkaa mikäli juuri sopivaa työtä ei nyt ole tarjolla.

AVOIMET TYÖPAIKAT

LOUNAS

Lounasta arkisin klo 11–14

 

Zarillo Western & Tex Mex ravintola Hervanta valmistaa maittavat ja tuhdit lounasannokset kauppakeskus Duossa. Lounaalla tarjolla burgereita, pihvejä ja salaatteja. Kaikkiin annoksiin sisältyy kattava salaattipöytä.

LOUNAS

INFO IN ENGLISH

Our Zarillo Restaurants are located in the centre of Tampere, near the train station in Otavalankatu, near keskustori in Puutarhakatu, Sastamala in the centre of Vammala and in Hervanta in the shopping centre Duo. Check out our offers, menu and opening times in English.

INFO IN ENGLISH

ZARILLO HERVANTA

Kauppakeskus DUO, Pietilänkatu 2, 33720 Tampere
050 570 0241 / hervanta@zarillo.fi

AUKIOLOAJAT & PÖYTÄVARAUS