ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus DUOon, hervannan keskustaan.
Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Hervannan Zarillossa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus DUOn parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Tutustu myös Tampereen keskustan ravintoloihimme Puutarhakadulla ja Otavalankadulla.


KOTIINKULJETUS

Zarillo Puutarhakatu nyt Foodorassa!


Zarillon ruoat myös kotiin kuljetettuna! Tilaa ruoat koti-ovelle Foodoran kautta! Saat Zarillon herkut kotiinkuljetettuna kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla. Voit tilaa ruoat myös soittamalla ja noutamalla suoraan ravintolalta. Mukaan ruokaa saat kaikista Zarilloista.


TILAA KOTIIN

HERVANNAN ZARILLO TÄYTTI VUODEN

Hervannan Sanomat kävi jututtamassa vuoden ikäistä Hervannan Zarilloa. Juuri uudet ruokalistat saanut ravintola on löytänyt vakaan asiakaskunnan ja erityisesti opiskelijat ja lapsiperheet ovat löytäneet paikan. Uusitulla listalla on huomioitu vielä entistäkin paremmin esimerkiksi vegaanit uudella vegaaniburgerilla ja burgerlistaa on muutoinkin uudistettu. Pihvilista koki myös jonkin verran uudistuksia.– Pyrimme pitämään laadun korkealla hyvällä hinta-laatusuhteella, Widmann sanoo.

HERVANNAN SANOMAT

ZARILLO HERVANTA

Kauppakeskus DUO, Pietilänkatu 2, 33720 Tampere
050 570 0241 / hervanta@zarillo.fi

AUKIOLOAJAT & PÖYTÄVARAUS