OPISKELIJATARJOUS

Opiskelijakortilla Klassikkoburgerateria 8,00 €

 

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella ja Sastamalassa tarjoaa ehkäpä kaupungin kuumimman opiskelijatarjouksen!  Opiskelijakorttia näyttämällä saat klassikkoburgeraterian hintaan 8,00 €.  Zarillon löydät keskustasta Puutarhakadulta, Otavalankadulta, Hervannasta ja Sastamalasta.

 

Huom. opiskelijatarjous ei ole voimassa lauantaisin Otavalankadun ja Puutarhakadun ravintoloissa.
Esitäthän alennukseen oikeuttavan kortin tilausta tehdessäsi.

 

OPISKELIJATARJOUS

Opiskelijakortilla Klassikkoburgerateria 8,00 €

Etu voimassa olevalla opiskelijakortilla. Esitäthän alennukseen oikeuttavan kortin tilausta tehdessäsi.
Tarjous on henkilökohtainen, ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Opiskelijatarjous ei ole voimassa lauantaisin Otavalankadun ja Puutarhakadun ravintoloissa.

Aukioloajat

KLASSIKKOBURGERIT OPISKELIJA-ALENNUS

Burgerit opiskelijoille Tampereella ja Sastamalassa alennushintaan! Burgerit sis. ranskalaiset. Burgerit saatavana naudan jauhelihapihvillä, kanan rintafileellä tai kasvispihvillä.

 

Talon ranskalaisten vaihto toiseen lisukkeeseen +1,50 €

 

 • CHEESE BURGER

  8,00 €

  Naudan jauhelihapihvi, talon burgermajoneesia ja cheddarjuustoa.

 • BIG CHIEF’S BURGER (med/hot/xhot)

  8,00 €

  Naudan jauhelihapihvi, salsaa, cheddarkastiketta ja jalapenoja.

 • RANCHO BURGER

  8,00 €

  Naudan jauhelihapihvi, pekonia, cheddarjuustoa, valkosipulimajoneesia ja maustekurkkua.

 • BACON & CHEESE

  8,00 €

  Naudan jauhelihapihvi, pekonia, tomaattia, majoneesia ja cheddarjuustoa.

 • L’AURA BURGER

  8,00 €

  Naudan jauhelihapihvi, aurajuustoa, cheddarkastiketta ja paistettua ananasta.

 • CHICKEN BURGER

  8,00 €

  Kanafilee, cheddarkastiketta ja paistettua ananasta.

 • HALLOUMI

  8,00 €

  Halloumijuustoa, tomaattia, marinoitua punasipulia ja valkosipulimajoneesia.

 • VEGAN CHEESE (VE)

  8,00 €

  Ole´s Tasty 120g vegaaninen hampurilaispihvi, vegaanista cheddarjuustoa, maustekurkkua, marinoitua punasipulia ja vegemajoneesia.

 • BLUE & BACON

  8,00 €

  Naudan jauhelihapihvi, aurajuustoa, pekonia, pariloitua ananasta, salaattia ja chilimajoneesia.

OPISKELIJATARJOUS TAMPEREELLA JA SASTAMALASSA

 

Opiskelijatarjous Tampere keskusta | Opiskelijatarjous Tampere Hervanta | 

Opiskelija-alennukset | Opiskelija alennus | Opiskelijatarjous Sastamala | Opiskelijatarjous Vammala

 

Zarillo Western & Tex Mex palvelee opiskelijoita Tampereella aitoon villin lännen tyyliin. Zarillo Western & Tex Mex Tampereella valmistaa maittavia ja tuhteja burgerannoksia ja meheviä pihvejä aitoon westerntyyliin huokein hinnoin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa. Saat ravintolassamme huiman opiskelija-alennuksen Klassikkoburgereista opiskelijakortilla. Burgerit opiskelija-alennus -hintaan vain 8,00 €.

 

 

ZARILLO OTAVALANKATU 9
Otavalankadun Zarillon löydät Tampereen rautatieaseman läheltä. Lounaalla ravintolassa on tarjolla burgereita ja pihvilounasta. Hintaan sisältyy kattava salaattipöytä. Hintaan sisältyy kattava salaattipöytä. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Otavalankadun Zarillossa on 51 asiakaspaikkaa. Joten jos etsit opiskelijatarjousta ravintolaan Tampereen Rautatieaseman läheltä, suuntaa Otavalankadun Zarilloon.
Lue lisää.

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, hervannan keskustaan. Jos etsit opiskelijatarjousta ravintolaan Tampereen Hervannan keskustassa, suuntaa Hervannan Zarilloon! Lounaalla ravintolassa on tarjolla burgereita ja pihvilounasta. Hintaan sisältyy kattava salaattipöytä. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Hervannan Zarillossa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus DUOn parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU 8
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle keskustoria ja Hämeenkatua. Jos etsit opiskelijatarjousta ravintolaan läheltä Tampereen keskustaa, niin suuntaa Puutarhakadun Zarilloon! Lounaalla ravintolassa on tarjolla burgereita ja pihvilounasta. Hintaan sisältyy kattava salaattipöytä. Uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi. Lue lisää.

 

ZARILLO SASTAMALA
Uusi Zarillo on avannut ovensa maaliskuussa 2022 Vammalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Sastamalan keskustassa torin yhteydessä. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo 11-14 sekä tietenkin tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Opiskelijoille Zarillon opiskelijatarjous! Sastamalan ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa sekä lasten leikkipaikka. Lue lisää.

LUE LISÄÄ