ZARILLO PUUTARHAKATU

Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola keskustorin lähelle osoitteeseen Puutarhakatu 8. Uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Tuttuun  tapaan myös Puutarhakadulla on tarjolla à la carte-annoksia villinlännen tyyliin, lounasta arkisin ja tiistaisin Burgertiistain tarjouksia. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi.


PÖYTÄVARAUS

TERASSI

Puutarhakadun Zarillossa 


Puutarhakadun Zarillossa on avattu terassi. Terassilla voit ruokailla, nauttia kylmää juomaa ja katsella vilkkaan Puutarhakadun tunnelmaa. Terassin tilaukset tiskiltä.

KABINETTITILA


Puutarhakadun Zarillon alakerrassa on erillinen 20 hlö:n kabinettitila kokouksille ja juhlille. Tilasta löytyy valkokangas, tykki, kaiuttimet ja ilmainen  WiFi-yhteys. Tila on erillään muista asiakaspaikoista, joten tilassa on  helppo järjestää esimerkiksi polttareita, synttärijuhlia tai kokouksia.  Kysy tarjousta menusta toiveidenne mukaan!


  • 20 hlö
  • Ilmainen Wi-Fi-yhteys
  • Valkokangas
  • Tykki


Tarjouspyyntö

ZARILLO-RAVINTOLAT

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella valmistaa maittavia ja tuhteja burgerannoksia ja meheviä pihvejä aitoon westerntyyliin huokein
hinnoin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä hervannassa kauppakeskus Duossa. Tutustu lisää!

RAVINTOLAT