VEGAANISET ANNOKSET

Vegaaniset annokset | Ravintola Tampere


Vegaanihaaste rohkaisee kokeilemaan kasvisruokaa kuukauden ajan! Siirtymällä kasviperäiseen ruokavalioon edes kuukaudeksi autat niin eläimiä, ympäristöä kuin terveyttäsikin. Listaltamme löytyy suoraan vegaaninen burgerateria Tofu Burger. Burgeriateria sisältää marinoitua tofua, tomaattia, marinoitua punasipulia ja vegaanista lime-jogurttikastiketta. Vegaaniseen annokseen kuuluu ranskalaiset. Tiistaisin ja opiskelijoille tämäkin Klassikkoburgerateria vain 6,50 €! Menulta löytyy myös muita vegaanisia annoksia, tutustu menuun!

MENU

VEGAANISET RAVINTOLA-ANNOKSET TAMPEREELLA

Suosituin vegaaninen burgerateria on Tofu Burger (10,00 €) jossa on marinoitua tofua, tomaattia, marinoitua punasipulia ja vegaanista lime-jogurttikastiketta sekä papumuhennosta ja ranskalaiset. Tiistaisin ja opiskelijoille tämäkin Klassikkoburgerateria vain 6,50 €! 


OPISKELIJATARJOUS BURGERTIISTAI

MENU

Zarillosta-ravintolasta löydät lukuisia vegaanisia vaihtoehtoja suoraan listalta.


 • TOFU BURGER (VE)

  10,00 €

  Marinoitua tofua, tomaattia, marinoitua punasipulia ja vegaanista lime-jogurttikastiketta.

 • TOFUSALAATTI (VE)

  10,80 €

  Paistettua tofua, salaattisekoitusta, tomaattia, kurkkua, paahdettuja pähkinöitä, marinoitua punasipulia, nachoja ja leipää.

 • KUKKAKAALIWINGS (L/G)

  10,00 €

  Kukkakaaliwingsejä ja kurkkutikkuja. Annos on vegaaninen dipin vaihdoksella vegaaniseen dippiin.

 • SORBETTI (VE/G)

  5,00 €

  Vegaaninen Passion-mangosorbetti sekä vaahterasiirappia.

VEGAANISET DIPIT

Salsa (med/hot/xhot) • Guacamole • Lime-jogurttikastike


 • 1 kpl

  1,50 €

 • 3 kpl

  3,60 €

salsa, guacamole ja lime-jogurttikastike ovat vegaanisia dippivaihtoehtoja.


VASTUULLISUUS

Zarillo pyrkii toimimaan vastuullisesti, eettisesti ja ekologisesti. Pyrimme valmistamaan mahdollisimman paljon annoksista alusta loppuun omassa keittiössä ja lähes kaikki kastikkeet ja majoneesit tehdäänkin itse ilman lisäaineita. Käyttämme mahdollisuuksien mukaan myös paikallisia toimijoita. Kaikki sämpylät tulevat paikalliselta Elovainion leipomolta. Suosimme kotimaisuutta raaka-aineissa. Zarillon käyttämä tofu on on luomua ja se valmistetaan Suomessa eurooppalaisesta sertifioidusta luomusoijapavuista.

VASTUULLISUUS

RAVINTOLAT  TAMPEREELLA


Ravintola Tampere Hervanta | Ravintola Tampere Keskusta | Vegaaninen 


Parhaat ravintolat Tampereella – Zarillo Western & Tex Mex palvelee ruokailijoita Tampereella aitoon villin lännen tyyliin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa.  Zarillo Western & Tex Mex Ravintolat Tampereella valmistaa maittavia ja tuhteja vegaanisia burgerannoksia ja vegaanisia ruoka-annoksia aitoon westerntyyliin huokein
hinnoin. Tutustu menuun!


ZARILLO OTAVALANKATU 9
Otavalankadun Zarillon löydät Tampereen rautatieaseman läheltä. Ravintolassa on tarjolla vegaaneille lounaalla arkisin burgereita sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa. Joten jos etsit ravintolaa Tampereen Rautatieaseman läheltä, suuntaa Otavalankadun Zarilloon.
Lue lisää.


ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Jos etsit ravintolaa jossa on vegaanisia vaihtoehtoja Hervannan keskustassa, suuntaa Hervannan Zarilloon! Ravintolassa on tarjolla lounasta arkisin sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Hervannan Zarillossa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.


ZARILLO PUUTARHAKATU 8
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle keskustoria ja Hämeenkatua. Jos etsit vegaanista ruokaa tarjoavaa ravintolaa läheltä Tampereen keskustaa, niin suuntaa Puutarhakadun Zarilloon! Ravintolassa on tarjolla lounasta arkisin sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi. Lue lisää.

TEE PÖYTÄVARAUS