CASTELLO® BURGERS

Zarillon Castello® Burgerit vievät kielen mennessään!


Jos olet laadukkaiden juustojen ja burgerien ystävä, suuntaa Zarilloon! Rajoitetun ajan Zarillossa on myynnissä viisi erikoisburgeria. Burgerit sisältää Castellon® klassisia burgerjuustoja ja korkealuokkaisia erikoisjuustoja.  Zarillo Western & Tex Mex -Ravintolat Tampereella valmistaa maittavia ja tuhteja burgerannoksia westerntyyliin huokein hinnoin. Ravintolat sijaitsee mukavalla paikalla Tampereen keskustassa ja Hervannassa.


Kampanja voimassa 7.1.2021–28.2.2021

YHTEYSTIEDOT

CASTELLO® BURGERS

Burgerannokset sisältävät talon ranskalaiset ja ne tarjoillaan Elovainion leipomon briossi-sämpylällä sekä papumuhennoksella. 


 • OPEN MAC´N CHEESE (L)

  16,50 €

  ”Avattu” burger, jossa Zarillon 200 g jauhelihapihvi, Castello® cheddarjuustoa, pekonia, dijonmajoneesia, minipinaattia ja mac ‘n’ cheesea.

 • BLUE & PINEAPPLE (L)

  15,50 €

  Zarillon 200 g jauhelihapihvi, Castello® sinihomejuustoa, paholaisen hilloa, minipinaattia, pikkelöityä ananasta ja Arla Pro juustocrémeä.

 • TEX MEX PICO DE GALLO (L)

  17,50 €

  Zarillon 200 g jauhelihapihvi, Castello® cheddarjuustoa, jäävuorisalaattia, avocadocrémeä, pico de galloa, nachoja ja jalapenoja.

 • PORK & PICKLES (L)

  16,50 €

  180 g rapeaksi paistettua ylikypsää porsaan niskaa, Castello® cheddarjuustoa, minipinaattia, pikkelöityä chili-kurkkua ja hoisin-majoneesia.

 • CRISPY CHICKEN (L)

  14,50 €

  Pankoleivitettyä rapeaa broilerin paistileikettä, Castello® cheddarjuustoa, minipinaattia, pikkelöityä punakaalia sekä reilusti Arla Pro juustocrémeä.

Gluteeniton sämpylä +1,00 €


RAVINTOLAT  TAMPEREELLA


Ravintola Tampere keskusta | Ravintola Tampere Hervanta | Ravintola Tampere Rautatieasema


Parhaat ravintolat Tampereella – Zarillo Western & Tex Mex palvelee ruokailijoita Tampereella aitoon villin lännen tyyliin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa.  Zarillo Western & Tex Mex Ravintolat Tampereella valmistaa maittavia ja tuhteja burgerannoksia ja meheviä pihvejä aitoon westerntyyliin huokein
hinnoin. Tutustu menuun!


ZARILLO OTAVALANKATU 9
Otavalankadun Zarillon löydät Tampereen rautatieaseman läheltä. Ravintolassa on tarjolla lounaalla arkisin burgereita ja pihvilounasta sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa. Joten jos etsit ravintolaa Tampereen Rautatieaseman läheltä, suuntaa Otavalankadun Zarilloon.
Lue lisää.


ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Jos etsit ravintolaa Tampereen Hervannan keskustassa, suuntaa Hervannan Zarilloon! Ravintolassa on tarjolla lounasta arkisin sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Hervannan Zarillossa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.


ZARILLO PUUTARHAKATU 8
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle keskustoria ja Hämeenkatua. Jos etsit ravintolaa läheltä Tampereen keskustaa, niin suuntaa Puutarhakadun Zarilloon! Ravintolassa on tarjolla lounasta arkisin sekä kaikkina aikoina tietenkin kattava à la carte -lista. Uudessa kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi. Lue lisää.

TEE PÖYTÄVARAUS