JOULUN PYHIEN POIKKEUSAUKIOLOAJAT

Otavalankatu

23.12. (11-20.30)
24.-25.12. kiinni
26.12. (14-21)

6.1. (12-23)

 

Puutarhakatu

23.12. (11-19.30)
24.-25.12. kiinni
26.12. (14-19.30)

6.1. (14-23)

 

Hervanta

23.12. (11-20)
24.-25.12. kiinni
26.12. (14-20)

6.1. (12-21)

 

Sastamala

23.12. (11-20)
24.-25.12. kiinni
26.12. (14-20)

6.1. (14-22.30)

LAHJAKORTTI

Maukas lahjavinkki

 

Zarillon lahjakortti lahjaksi! Lahjakortit haluamallesi summalle myytävänä kaikista Zarilloista. Lahjakortit käy maksuvälineenä kaikissa Zarilloissa.

AUKIOLOAJAT

TYRWÄÄ SHOW TEATTERIMENU

Yhteistyössä Vammalan teatterin kanssa

Teatterimenu on saatavilla TYRWÄÄ SHOW 2022 -näytösten esityspäivinä Sastamalan Zarillosta. Teatterimenun hintaan sisältyy valitsemasi alkuruoka, pääruoka sekä jälkiruoka. Tutustu teatterimenuun! Pöytävaraus ja maininta menusta tehtävä etukäteen.

TEATTERIMENU

KIEKKOCOMBO

Myynnissä liigakauden ajan Tampereen ravintoloissa

Briossisämpylä, kaksi 100g naudan jauhelihapihviä tai broilerfilee tai vegaaninen Ole`s Tasty pihvi, salaattisekoitusta, Zarillon majoneesia, tuplacheddar, pariloitua tuoretta ananasta, marinoitua punasipulia ja chimichurrikastiketta. Tarjoillaan coleslaw-salaatin ja ranskalaisten kanssa.


Burgerateria + Limppari (0,4l) 20,60€

Burgerateria + Olut (0,5l) 24,00€

Burgerateria + Lonkero (0,5l) 25,00€

Burgerateria+ Siideri (0,5l) 25,00€

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

Töitä tarjolla Zarillo-ravintoloissa

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo jonkin verran kokemusta ravintolassa työskentelystä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenne ja halu oppia uutta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa porukkaa ja luotettavan organisaation tuen alati kasvavassa ympäristössä. Katso Zarillon avoimet työpaikat ja henkilöstöedut!

AVOIMET TYÖPAIKAT

LOUNAS

Lounasta arkisin (ei tiistaisin) klo 11–14

Zarillo Western & Tex Mex ravintolat Tampereella ja Sastamalassa valmistavat maittavat ja tuhdit lounasannokset aivan Tampereen keskustassa, Hervannassa ja Sastamalassa. Lounaalla tarjolla burgereita, pihvejä ja salaatteja. Kaikkiin annoksiin sisältyy kattava salaattipöytä.

LOUNAS

OPISKELIJATARJOUS

Opiskelijakortilla Klassikkoburgerateria 7,00 €

Zarillo Western & Tex Mex Tampereella tarjoaa ehkäpä  Tampereen ja Sastamalan kuumimman opiskelijatarjouksen! Opiskelijakorttia näyttämällä saat klassikkoburgeraterian hintaan 7,00 €. Huom. opiskelijatarjous ei ole voimassa lauantaisin Otavalankadun ja Puutarhakadun ravintoloissa.

OPISKELIJATARJOUS

BURGERTIISTAI

Tiistaisin Klassikkoburgerateriat 7,00 €

Joka tiistai Zarillossa Tampereella klassikoksi muodostunut Burgertiistai ja Burgertiistain tarjoukset. Tiistaisin saat siis herkulliset ja maittavat burgerit ja edulliset alkupala- ja juomatarjoukset. Tarjoukset voimassa ravintolassa sekä noudettuna. Nyt myös Sastamalassa!

BURGERTIISTAI

KOTIINKULJETUS

Kotiinkuljetuksella Foodoran kautta

Voit tilata ruoat kaikista Zarilloista Tampereella. Zarillon ruoat myös kotiinkuljetettuna Tampereella! Tilaa ruoat koti-ovelle Foodoran kautta. Saat Zarillon herkut helposti kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla. Voit tilaa ruoat myös soittamalla ja noutamalla suoraan ravintolalta. Kotiinkuljetus Foodoran kautta vain Tampereen ravintoloista.

LUE LISÄÄ

ZARILLO SASTAMALA

Uusi Zarillo on avannut ovensa Sastamalaan

Uusi Zarillo on avannut ovensa Vammalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Vammalan keskustassa torin yhteydessä. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo 11-14 sekä tietenkin tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Opiskelijoille Zarillon opiskelijatarjous! Uudessa Sastamalan ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa sekä lasten leikkipaikka. Lue lisää.

ZARILLO SASTAMALA

UUTISKIRJE

Joka kuukausi arvotaan 10 € lahjakortti tilaajien kesken

 

Tilaa Zarillon uutiskirje ja saat tarjoukset ja uutiset sähköpostiisi ensimmäisenä! Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 10 € lahjakortin Tampereen ja Sastamalan ravintoloihin. Lähetämme uutiskirjeen noin 1-2/krt kuukaudessa. Voit perua tilauksen milloin tahdot.

UUTISKIRJE

KABINETTITILA

Kabinettitila juhlille ja kokouksille

 

Tampereen Puutarhakadun Zarillo-ravintolan alakerrassa on erillinen 20 hlö:n kabinettitila kokouksille ja juhlille. Ravintola sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, lähellä Keskustoria ja Hämeenkatua. Tila on erillään muista asiakaspaikoista, joten kokoustilassa on helppo järjestää esimerkiksi polttareita, synttärijuhlia tai kokouksia ryhmille.

KABINETTITILA

VERKKOKAUPPA

Zarillo-ravintolat verkkokauppa

 

Voit tehdä noutotilauksen suoraan verkkokaupasta. Tee noutotilaus haluamaasi Tampereen ravintolaan verkkokaupassa. Tee kätevästi tilaus verkkokaupassa, maksa ja nouda! Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun ravintola ottaa tilauksen työn alle ja kun tilaus on valmis noudettavaksi. Voit myös laittaa tilatessasi viestikenttään mahdollisen noutoajan tai muita lisätietoja. Tulossa myös Sastamalan ravintolaan.

RAVINTOLAT VERKKOKAUPPA

ZARILLO WESTERN & TEX MEX

 

Ravintolat Tampereella | Sastamala | Ruokaravintolat | Lounasravintolat

 

Zarillo Western & Tex Mex -Ravintolat palvelee ruokailijoita Tampereella ja Sastamalassa aitoon villin lännen tyyliin. Zarillo Western & Tex mex valmistaa maittavat ja tuhdit burgerit ja pihvit huokeaan hintaan. Ravintolat sijaitsee mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa. 2022 maaliskuussa avautui uusi ravintola Sastamalaan, Vammalan keskustaan. Löydät meiltä myös erikoisruokavalioon sopivat vaihtoehdot. Meillä on runsas valikoima alku- ja jälkiruokia, mikäli haluat herkutella pitkän kaavan mukaan maukkaan ruuan parissa. Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua, ravintolassamme saat täydentää ruokiasi Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Lapset saavat oman lasten menun väritystehtävineen, josta jokainen pieni lännen sankari löytää oman suosikkinsa. Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja à la carte -listalta. Ravintolat tarjoaa Tampereella ja Sastamalassa myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta, verkkokaupasta tai Foodoran kautta. Löydät ravintoloidemme Oiva-raportit täältä. Lue käyttämämme lihan alkuperästä täältä. Tee pöytävaraus haluamaasi ravintolaan tai jätä palautetta.

 

RAVINTOLAT ESITTÄYTYVÄT

 

ZARILLO OTAVALANKATU
Tampereen ensimmäinen Zarillo-ravintola avasi ovensa huikeat 24-vuotta sitten. Ravintola sijaitsee legendaarisessa Tampereen Kyttälän ravintolakaupunginosassa. Otavalankadun ravintolan tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004 uuden omistajan myötä, alkuperäiseen texmex -tunnelmaan koskematta. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa. Lue lisää.

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo-ravintola avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Tampereen Hervannan ravintolassa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle Keskustoria ja Hämeenkatua. Uudessa kivijalkaravintolassa Tampereen keskustassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi aivan Tampereen keskustan hulinassa. Lue lisää.

 

ZARILLO SASTAMALA
Uusi Zarillo on avannut ovensa maaliskuussa 2022 Vammalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Sastamalan (Vammalan) keskustassa torin yhteydessä. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo 11-14 sekä tietenkin tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Opiskelijoille Zarillon opiskelijatarjous! Uudessa Sastamalan ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa sekä lasten leikkipaikka. Lue lisää.

RAVINTOLAT

UUTISKIRJE

Arvomme 10 € lahjakortin

 

Tilaa Zarillon uutiskirje ja saat tarjoukset ja uutiset sähköpostiisi ensimmäisenä! Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 10 € lahjakortin Tampereen ja Sastmalan ravintolaan. Lähetämme uutiskirjeen noin 1-2/krt kuukaudessa, ja sen voi perua milloin tahansa.

Tilaa uutiskirje tästä

TAKE AWAY

Zarillon ruoat myös mukaan!

 

Ravintolasta ruokaa myös mukaan. Tilaa ruoat etukäteen soittamalla, Foodoran kautta tai hae mukaan suoraan ravintolalta. Voit tilata Foodoran kautta kotiinkuljetuksella ravintlasta. Mukaan ruokaa saat kaikista Zarilloista Tampereella ja Sastamalassa.

 

KOTIINKULJETUS TAMPERE

KABINETTI

Kokous tai synttärit Zarillossa?


Puutarhakadun Zarillon alakerrassa
on erillinen 20 hlö:n kabinettitila kokouksille ja juhlille. Kabinetissa voi järjestää esimerkiksi polttareita, synttärijuhlia tai kokouksia. Tilasta löytyy valkokangas, tykki, kaiuttimet ja ilmainen WiFi-yhteys.  Kabinettitila ravintolassa Tampereella.

KABINETTITILA TAMPERE