ISÄNPÄIVÄ 2021

Isänpäivätarjoukset | Zarillo Western & Tex Mex Tampere 

Isänpäivää vietetään sunnuntaina 14.11.2021. Tervetuloa Zarillo-ravintoloihin viettämään isänpäivää! Tarjouksessa juhlan kunniaksi reilu burgerateria ja muhkea pihviannos. Myös à la carte -menu on myynnissä isänpäivänä.

 

 isänpäivätarjoukset voimassa kaikille isänpäivänä 14.11. Tampereen ravintoloissa.

 

ISÄNPÄIVÄ 2021

Zarillon isänpäivän tarjoukset

Isänpäivää vietetään sunnuntaina 14.11.2021. Zarillo-ravintoloissa tarjouksessa juhlan kunniaksi isänpäivätarjoukset.

 

Isänpäiväburger 16 €

Elovainion briossisämpylä, 200g jauhelihapihvi, cheddarjuustoa, pekonia, jäävuorisalaattia, maustekurkkua, tomaattia ja talon burgermajoneesia. Tarjoillaan coleslaw -salaatin ja ranskalaisten kanssa. Saatavilla gluteenittomana.

 

Isänpäiväpihvi (L,G) 21 €

180g naudan ulkofileepihvi, grillattuja kasviksia, pico de galloa, chilikurkkua sekä tummaa valkosipulikastiketta. Tarjoillaan kermaperunoiden kanssa.

 

VARAA PÖYTÄ

ISÄNPÄIVÄN AUKIOLOAJAT

Otavalankatu 9  12:00 - 20:30
Puutarhakatu 8 12:30 - 19:30
Zarillo Hervanta 12:00 - 20:00

 

(keittiö sulkeutuu 30 min. ennen sulkemisaikaa Puutarhakadun ja Otavalankadun ravintoloissa)

ZARILLO WESTERN & TEX MEX

 

Ravintolat Tampereella | Ruokaravintolat | Isänpäivä 2021 | Isänpäivätarjoukset

 

Zarillo Western & Tex Mex -Ravintolat palvelee ruokailijoita Tampereella aitoon villin lännen tyyliin. Zarillo Western & Tex mex valmistaa maittavat ja tuhdit burgerit ja pihvit huokeaan hintaan. Ravintolat sijaitsee mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa. Löydät meiltä myös erikoisruokavalioon sopivat vaihtoehdot. Meillä on runsas valikoima alku- ja jälkiruokia, mikäli haluat herkutella pitkän kaavan mukaan maukkaan ruuan parissa. Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua, ravintolassamme saat täydentää ruokiasi Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Lapset saavat oman lasten menun väritystehtävineen, josta jokainen pieni lännen sankari löytää oman suosikkinsa. Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja à la carte -listalta. Ravintolat tarjoaa Tampereella myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta, verkkokaupasta tai Foodoran kautta. Löydät ravintoloidemme Oiva-raportit täältä. Lue käyttämämme lihan alkuperästä täältä. Tee pöytävaraus haluamaasi ravintolaan tai jätä palautetta.

 

TAMPEREEN RAVINTOLAT ESITTÄYTYVÄT

 

ZARILLO OTAVALANKATU
Tampereen ensimmäinen Zarillo-ravintola avasi ovensa huikeat 20-vuotta sitten. Ravintola sijaitsee legendaarisessa Tampereen Kyttälän ravintolakaupunginosassa. Otavalankadun ravintolan tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004 uuden omistajan myötä, alkuperäiseen texmex -tunnelmaan koskematta. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa. Lue lisää.

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo-ravintola avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Tampereen Hervannan ravintolassa on esteettömät tilat ja lasten leikkipaikka. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU
Tampereen keskustaan on avattu kolmas Zarillo-ravintola lähelle Keskustoria ja Hämeenkatua. Uudessa kivijalkaravintolassa Tampereen keskustassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-wc. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi aivan Tampereen keskustan hulinassa. Lue lisää.

RAVINTOLAT TAMPERE