RAVINTOLA ZARILLO 25-VUOTTA

Legendaarinen Zarillo täyttää 25-vuotta | Zarillo Western & Tex Mex Tampere  & Sastamala

Legendaarinen Zarillo täyttää 25-vuotta! Juhlan kunniaksi  tiistaina 7.11.2023 25-vuotis juhlatarjoukset: Limppari 2 € ja Klassikkoburgerateriat 5 € yhteishintaan 7 €.  Kaikki burgertiistain muut tarjoukset ovat myynnissä tuttuun tapaan.  Tervetuloa Zarilloon juhlimaan synttäreitä!

 

JUHLATARJOUS 2 + 5 = 25 vuotta

ZARILLO 25-VUOTTA

Zarillon synttärit ti 7.11.2023

Legendaarinen Zarillo täyttää 25-vuotta. Vuonna 1998 Tampereen Otavalankadulla aloittanut Western & tex mex ravintola Zarillo täyttää 25 vuotta marraskuussa 2023. Zarillo on tullut tunnetuksi erityisesti burgertiistaista, joten juhlistammekin neljännesvuosisadan kestänyttä taivaltamme tarjoamalla tiistaina 7.11. alkoholittoman hanajuoman sekä listalla olevan klassikkoburgerin yhteishintaan 2+5=7 €.  Eli burgerin hinta on juhlan kunniaksi 5 €, aivan kuten 25 vuotta sitten. Tarjous voimassa kaikissa Zarillo-ravintoloissa Tampereella ja Sastamalassa. Myynnissä tietenkin myös kaikki muut burgertiistain tarjoukset. Tervetuloa Zarilloon juhlimaan synttäreitä! 

 

SYNTTÄRITARJOUS 2 + 5 = 25 vuotta

 • Limppari 2 € ja Klassikkoburgerateria 5 €
  Yhteishintaan 7 €

Ateria myydään vain kombona. Myös Take Awayna! Emme ota pöytävarauksia tiistaille.

 

Mukana juhlinnassa: McCain, Elovainion Leipomo, Valio Aimo, Well Beef/ Kaivon liha sekä Hartwall

ZARILLO 25-VUOTTA

Zarillo Otavalankatu avasi ovensa 25-vuotta sitten

 

Zarillon satulatuoleissa on istuttu jo 25-vuotta! Tampereen ensimmäinen Zarillo avasi ovensa huikeat 25-vuotta sitten  Tampereen Kyttälään osoitteeseen Otavalankatu 9. Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004 uuden omistajan myötä, alkuperäiseen tex mex -tunnelmaan koskematta. Zarillo Otavalankatu toimii nykyään uuden franchising yrittäjän voimin. Tampereen Otavalankadulta lähtenyt Zarillo on laajentunut jo neljään ravintolaan Tampereella ja Hervannassa.

TARJOUSBURGERIT

JUHLATARJOUS 25 vuotta vain tiistaina 7.11.

 

HANAJUOMA 2 € + KLASSIKKOBURGER 5 € yht. 7 €

 

 • CHEESE BURGER + HANAJUOMA

  7,00 €

  Naudan täyslihapihvi, tuplasti cheddarjuustoa, salaattia ja Zarillon burgermajoneesia. Lisäksi ranskalaiset ja coleslaw-salaattia.

 • BIG CHIEF’S BURGER + HANAJUOMA

  7,00 €

  Naudan täyslihapihvi, salsaa, jalapenoja, salaattia ja cheddarkastiketta. (med/hot/xhot) Lisäksi ranskalaiset ja coleslaw-salaattia.

 • RANCHO BURGER + HANAJUOMA

  7,00 €

  Naudan täyslihapihvi, pekonia, cheddarjuustoa, maustekurkkua, salaattia ja valkosipulimajoneesia. Lisäksi ranskalaiset ja coleslaw-salaattia.

 • BACON & CHEESE BURGER + HANAJUOMA

  7,00 €

  Naudan täyslihapihvi, pekonia, tomaattia, cheddarjuustoa, salaattia ja majoneesia. Lisäksi ranskalaiset ja coleslaw-salaattia.

 • L’AURA BURGER + HANAJUOMA

  7,00 €

  Naudan täyslihapihvi, aurajuustoa, pariloitua ananasta, salaattia ja cheddarkastiketta. Lisäksi ranskalaiset ja coleslaw-salaattia.

 • CHICKEN BURGER + HANAJUOMA

  7,00 €

  Broilerin rintafileetä, pariloitua ananasta, salaattia ja cheddarkastiketta. Lisäksi ranskalaiset ja coleslaw-salaattia.

 • BLUE & BACON (L) + HANAJUOMA

  7,00 €

  Naudan täyslihapihvi, aurajuustoa, pekonia, pariloitua ananasta, salaattia ja chilimajoneesia. Lisäksi ranskalaiset ja coleslaw-salaattia.

 • VEGAN BURGER (VE) + HANAJUOMA

  7,00 €

  Ole´s Tasty 120g vegaaninen hampurilaispihvi, vegecheddaria, maustekurkkua, marinoitua punasipulia, salaattia ja vegemajoneesia. Lisäksi ranskalaiset ja pikkelöityjä kasviksia.

 • HALLOUMI BURGER + HANAJUOMA

  7,00 €

  Halloumijuustoa, tomaattia, marinoitua punasipulia, salaattia ja valkosipulimajoneesia. Lisäksi ranskalaiset ja coleslaw-salaattia.

TIISTAIN AUKIOLOAJAT

Otavalankatu 9  10:30 - 23:00

Zarillo Hervanta 10:30 - 21:00

Puutarhakatu 8 10:30 - 23:00

Sastamala 10:30 - 21:00

 

(keittiö sulkeutuu 30 min ennen sulkemisaikaa)

ZARILLO 25 YEARS

Zarillo's Birthday tuesday 7.11.2023

The legendary Zarillo Restaurant turns 25 years old. In honor of the celebration on we have anniversary specials: Tap drink and classic burger meal 7 € in total. Offer valid in all Zarillo restaurants in Tampere and Sastamala. All other Burger Tuesday offers are also on sale on Tuesday 7.11. Welcome to Zarillo to celebrate birthdays!

 

BIRTHDAY OFFER 2 + 5 = 25 years

 • Soft drink 2 € and Classic Burger Meal 5 €  = 7 €

The meal is only sold as a combo. Also Take Away!

 

We thank our partners: McCain, Elovainio's Bakery, Valio Aimo, Well Beef/ Kaivon liha and Hartwall

ZARILLO WESTERN & TEX MEX

Ravintolat Tampereella | Sastamala | Ruokaravintolat | Lounasravintolat | Burger Ravintolat

 

Zarillo Western & Tex Mex -Ravintolat palvelee ruokailijoita Tampereella ja Sastamalassa aitoon villin lännen tyyliin. Zarillo Western & Tex mex valmistaa maittavat ja tuhdit burgerit ja pihvit huokeaan hintaan. Ravintolat sijaitsee mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa. 2022 maaliskuussa avautui uusi ravintola Sastamalaan, Vammalan keskustaan. Tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Löydät meiltä myös erikoisruokavalioon sopivat vaihtoehdot. Meillä on runsas valikoima alku- ja jälkiruokia, mikäli haluat herkutella pitkän kaavan mukaan maukkaan ruuan parissa. Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua, ravintolassamme saat täydentää ruokiasi Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Lapset saavat oman lasten menun väritystehtävineen, josta jokainen pieni lännen sankari löytää oman suosikkinsa. Tule maistamaan kattavaa lounasta tai maista tuhteja herkkuja ja burgereita à la carte -listalta. Ravintolat tarjoaa Tampereella ja Sastamalassa myös annokset mukaan! Tilaa suoraan ravintolalta, verkkokaupasta tai Foodoran kautta. Lue lisää ravintoloidemme esteettömyydestä täältä. Löydät ravintoloidemme Oiva-raportit täältä. Lue käyttämämme lihan alkuperästä täältä. Tee pöytävaraus haluamaasi ravintolaan tai jätä palautetta.

 

Burgerit, hampurilaiset, Burger ravintolat Tampere

 

RAVINTOLAT ESITTÄYTYVÄT

 

ZARILLO OTAVALANKATU
Ruoka-ravintola aivan Nokia Areenan ja juna-aseman vieressä. Tampereen ensimmäinen Zarillo-ravintola avasi ovensa huikeat 25-vuotta sitten. Ravintola sijaitsee legendaarisessa Tampereen Kyttälän ravintolakaupunginosassa. Otavalankadun ravintola sijaitsee lähellä Nokia Arenaa, joka on 15 000 katsojapaikkaa tarjoava elämysareena Tampereen sydämessä. Nokia Areenalla järjestetään mm. 2023 Jääkiekon MM-kisat. Nokia Areenalta on matkaa Zarilloon noin reilu 200 metriä. Tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Otavalankadun ravintolan tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Ravintolan sisustusta päivitettiin 2004 uuden omistajan myötä, alkuperäiseen texmex -tunnelmaan koskematta. Ravintolassa on 51 asiakaspaikkaa.  Lue lisää.

 

ZARILLO HERVANTA

Hervannan Zarillo-ravintola avasi ovensa vuonna 2017 Kauppakeskus Duoon, Hervannan keskustaan. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Tampereen Hervannan ravintolassa on esteettömät tilat, ravintolan vieressä on kauppakeskus Duon maksuton inva-WC ja lasten leikkipaikka. Tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen. Lue lisää.

 

ZARILLO PUUTARHAKATU
Tampereen keskustaan avattiin vuonna 2019 kolmas Zarillo-ravintola lähelle Keskustoria ja Hämeenkatua. Kivijalkaravintolassa Tampereen keskustassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa 20:lle hengelle, esteetön sisäänkäynti ja inva-WC. Tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi aivan Tampereen keskustan hulinassa. Huom. Puutarhakadun ravintolassa vain keskikerros on esteetön. Lue lisää.

 

ZARILLO SASTAMALA
Uusi Zarillo on avannut ovensa maaliskuussa 2022 Vammalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Sastamala. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Sastamalan (Vammalan) keskustassa torin yhteydessä. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo 11-14 sekä tietenkin tiistaisin Burgertiistain tarjoukset. Opiskelijoille Zarillon opiskelijatarjous! Uudessa Sastamalan ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa, esteetön sisäänkäynti, inva-WC sekä lasten leikkipaikka. Lue lisää.

RAVINTOLAT